Naktinukai internetu

Moterys puošiasi visada. Jos net miegodamos turi atrodyti gražiai ir stilingai. Tokia jau ta šiuolaikinė moteris – miegoti ji neina su vyro marškinėliais, nes miegojimui yra skirtas kitas rūbas – naktinukai.

Naktinukai yra naktiniai marškiniai. Jie naudojami nuo senų senovės. Tai rūbas skirtas vien tik miegojimui. Šiuolaikinė vakarų kultūra naktinių marškinių funkcijas kiek pakoregavo, nes jie tapo ne tik patogiu naktiniu rūbu, bet ir gundymo priemone. Taip atsirado seksualūs naktinukai, kuriais moterys puošiasi ypatingomis progomis – prieš meilės žaidimus.

Naktinukai gaminami iš kelių rūšių medžiagos:
  • Medvilniniai – tai klasikiniai medvilnės rūbai, kurie labiausiai atspindi rūbo paskirtį. Naktiniai marškiniai juk yra skirti sugerti kūno prakaitą ir neleisti kūnui atvėsti nusiklojus. 
  • Sintetiniai – tai poliesteris, elastanas, viskozė, likra ir dar keletas rūšių sintetinių medžiagų, kurias suderinus pavyksta išgauti blizgančią arba matinę medžiagą. Ji kvėpuoja ir yra kur kas pigesnė, nei natūrali medvilnė ar linas, todėl prieinama platesniam pirkėjų ratui. 
  • Šilkiniai – prabangi medžiaga naktiniams marškiniams siūti naudojama itin retai. 
Naktiniai yra pačių įvairiausių spalvų ir raštų, taip pat jie papuošiami nėriniais ir kaspinais bei juostelėmis, kad būtų ne tik praktiški, bet ir elegantiški. Tai moterims leidžia pasijausti stilingomis net naktį. Seksualūs naktinukai dažniausiai naudojami kiek kitiems tikslams – jie tiesiog trokšta būti nuvelkami meilės žaidimų metu. Be to tai puikus būdas parodyti užsiėmusiems vyrams prie televizoriaus, kokios „įdomios“ mintys vakare sukasi moters galvoje...

Naktinukų kaina nėra labai didelė, todėl tai visoms moterims prieinama prekė. Jei už plaukų dažymą ir šukuoseną negaila pakloti 100 litų, tai už seksualius ar paprastus, bet elegantiškus naktinius susimokėti nebus problema. Dažnai moterims net pačioms mokėti nereikia, nes naktinius joms dovanoja vyrai. Perkant internetu galima per 7 dienas pasikeisti į kitą dydį, tad tai nebėra tokia rimta problema, kaip perkant liemenėlę, kuri turi tikti asmeniškai kiekvienai pagal kūno formas. Pastebima tendencija – naktinukai internetu perkami kaip dovana sau arba mylimai moteriai.

Pirkti internetu – patogu ir paprasta. Tiesiog reikia žinoti savo dydžius. Kiek sudėtingiau bus vyrams iš akie pamatuoti savo mylimosios „dydį“, bet visada galima prekę pakeisti. Viena iš geriausių naktinukų parduotuvių internete – Estela.lt. Rekomenduojame.

Komentarai

  1. Sakykite, galbut ieskote fotomodeliu? Man labai reikia papildomu pinigu, siekiu igyvendinti savo vaikystes svajone- atidaryt sokiu studija, taciau truksta pradiniui inasui. Esu fotografavesis ivairioms drabuziu fotosesijoms, patirties turiu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tomai, labai prajuokingai. Sieki būti foto modeliu moteriškų apatinių reklamoje? Čia kažkoks iškrypimas ar jau taip smarkiai pinigėlių reikia? Jeigu jau verkiant reikia pinigų, pasiimk kokią greita paskola internetu - pirmą kartą imant dažniausiai tiek pat ir reikės grąžinti, todėl jokių problemų neturėtų kilti.

      Panaikinti
  2. Man tai patinka paprasti, medvilniniai naktinukai, nes su jais labai patogu miegoti, neprakaituoji, oda liečiasi su natūraliomis medžiagomis ir bent naktį jos nedirgina. Nors kartais užsidedu ir kitokio modelio naktinius, kurie labai patinka mano vyrui.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Lauke toks pavasariskas oras, tai net ir nuotaika pakilo. Nusprendžiau, kad reikia pasidaryti sau dovaną ir nusipirkti gražių naktinukų. Gal žinote iš kur galėčiau tai padaryti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gerai, kad dabar yra naktinukai internetu. Moterys gali bet kuriuo paros metu įsigyti tai, ką nori.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą