Kambarių nuoma Druskininkuose

Prieš šventes ne vienas susimąstome, kokias dovanas galėtume padovanoti savo artimiesiems, ypač tėvams. Kojinės, taurių komplektas, šildytuvas, laikrodis ant sienos, grikių lukštų pagalvė – tai tokios banalios dovanos, kad net baisu. Reiktų sugalvoti kažką tokio gero, įspūdingo ir malonaus. Juk tai pagyvenę žmonės.

Idėja paprasta – padovanokite savaitgalį Druskininkuose. Paimkite savo mama ir tėtį, nuvežkite juos į Druskininkus. Kambarių nuoma Druskininkai pasižymi, patikėkite. Kambarį galima išsinuomoti už 50-80 litų parai dviems, todėl beliks tik surasti dar keletą nebrangių sveikatingumo centrų, kur vieną dieną ar dvi dienas tėveliai galėtų pasidžiaugti įvairiomis procedūromis. Dar vieną dieną nuvežti juos į vandens parko pirčių kompleksą, kad atsipalaiduotų ir pasikaitintų pirtyse. O gal jie norės nusileisti ir nuo vieno kito neaukšto kalnelio, jei su širdimi viskas tvarkoje?..

Druskininkai – tobula vieta senjorams pailsėti ir atsigauti, dėl to savaitgalis Druskininkuose – ypatingai gera dovana.

Baido kainos? Negi gaila dėl tėvų, kurie aukojo savo asmeninę laimę ir sveikatą dėl savo vaikų? Tai vienas iš geriausių būdų atsilyginti už prieš dešimtis metų patirtus nesklandumus. Poilsis Druskininkuose paprastai susideda iš kelių pagrindinių išlaidų grupių. Pirmoji – kambarių nuoma. Druskininkai laukia visokių klientų – tiek turtingų, tiek nelabai, todėl įmanoma susirasti ir kambarį ,kuris kainuoja 20 litų žmogui. Aišku, ten galima pernakvoti, bet nieko daugiau. Antroji išlaidų dalis – maistas. Galima toms kelioms dienoms įsidėti iš namų. Druskininkuose yra nebrangių kavinių, kur dienos pietūs kainuoja 10-15 litų, tad tris dienas galima sau leisti papietauti ir viešojo maitinimo įstaigose. Trečioji išlaidų dalis – sveikatingumo kompleksai ir pramogos. Kelios procedūros kainuoja apie 100 litų, tad 2 dienų procedūros gali atsieiti apie 200 litų. Vandens parkas – dar 70 litų 4 valandoms. Turėkite omenyje, kad pensininkams taikomos nuolaidos, tad viską galima gauti kiek pigiau. Bet kuriuo atveju pasiruoškite bent 500 litų visam savaitgaliui.

Tai bus puiki dovana Jūsų tėvams bet kokia proga – Kalėdoms, Velykoms, gimtadieniui, Sidabrinėms ar auksinėms vestuvių metinėms ar paprastam jubiliejui. Palepinkite savo tėvus, nes jie to nusipelnė. Druskininkai laukia tokių gyvenimu patenkintų senjorų ir juos lydinčių vaikaičių, nes visiems čia bus ką veikti tiek vasarą, tiek žiemą.

Kambariu nuoma Druskininkuose galite rasti www.smilteles.lt interneto puslapyje.

Komentarai

Rašyti komentarą