Papuošalai internetu – pirkti ar nepirkti?

Artėja švenčių apsipirkinėjimo maratonas, o laiko vaikščioti po parduotuves – visiškai nėra. Dovanų reikia pirkti, bet ką daryti, kai per darbus kelio nematyti? Išeitys yra kelios – nedovanoti dovanų iš viso, o duoti tiesiog pinigų vokelyje, nupirkti bet ką iš prekybos centro paskutiniu metu, mesti visus darbus ir visą dieną pašvęsti apsipirkinėjimui arba nusipirkti kažką internetu. Viena geriausių dovanų visada yra papuošalai. Ypač moterims. Tad su internetu gali būti problemų...

Papuošalai internetu. Labai jau didelė dilema kyla – pirkti ar nepirkti. O jei nepatiks? O jei netiks dydis? O jei bus nekokybiški? O jei apgaus ir laiku neatveš? O jei.. Tų „jei“ gali būti šimtai, net jei perkiesi viską ir paprastoje juvelyrikos parduotuvėje.

Žmonėms, kurie mano, kad papuošalai internetu negali būti perkami, iš karto pasakysiu taip. Jei jau internetu nenusipirksit, tai ir juvelyrikos parduotuvėje irgi dėl įvairių baimių ir prietarų.

Internetu pirktą daiktą gali grąžinti per 7 dienas, net jei jis ir kokybiškas. Nekokybišką grąžini iš karto. Jei bus per didelis ar per mažas? Juvelyrikos parduotuvėje irgi gali apsirikti, tad čia padės bet kuris juvelyras. Jis sumažins ar padidins žiedą ar kokį kitą papuošalą. Taigi, viskas labai tampa aišku. Pirkti internetu yra daugiau privalumų, nei trūkumų.

Privalumas tas, kad pasirinkimas yra didesnis. Neradai Lietuvoje, siųskis iš eBay. Iki Kalėdų turėtų dar spėti pristatyti.

Maža to, galima susirasti rankų darbo papuošalų. Tai garantija, kad niekas daugiau tokių pačių auskarų ar žiedų neturės, ir visiems bus galima pasigirti, kad jie pasaulyje – vieninteliai. Tai daro papuošalus išskirtinius ir unikalius. Tokių dovanų kaip tik ir laukia moterys.

Papuošalai internetu parduodami specialiose parduotuvėse, pavyzdžiui RankdarbiuPalepe.lt. Tai unikalus projektas, kuris leidžia visiems rankų darbo papuošalų gamintojams prekiauti savo produkcija. Tai nėra vieno žmogaus prekyvietė internete. Savo papuošalus gali pardavinėti kas tik nori. Vienintelė sąlyga – jie turi būti unikalūs ir rankų darbo.

Aišku, yra dar dešimtys elektroninių parduotuvių, prekiaujančių juvelyrika. Tereikia tik paieškoti „papuošalai internete“ ir pasėdėjus valandėlę, išsirinkti tinkamus pagal išvaizdą ir pagal kainą. Internete papuošalai yra pigesni, nes žibančių ir tviskančių juvelyrikos salonų išlaikyti nereikia...

Komentarai

  1. Tikrai jau artėja šventinis laikotarpis ir dažniausiai neturiu laiko pavaikščioti po parduotuves, tad nutarus dovanoti juvelyriką skubu apžiūrėti internetinių parduotuvių asortimentą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau, kad papuošalai internetu jau dabar populiarūs, o ateityje taps tik dar populiaresni. Pati jau labai seniai perku internetu ir nei karto nenusivyliau. Randu tikrai žavių papuošalų

    AtsakytiPanaikinti
  3. Papuosalai internetu tikrai uzskaitau! Pati visad perku ir dar neteko nusivilti ir laiko kiek susitaupo. O jei vakare netingesi ir internete paklaidziosi tai gali rasti ir nuolaidu. Papuosalu ispardavimas ar papuosalu nuolaidos mano pirminiai zodziai google. Ir taip isigiju papuosalu daug pigiau nei kokiam prekybos centre.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Taip, iš tiesų internete pirkti papuošalus iš natūralių mineralų yra daug patogiau, išsamūs aprašymai, geros kokybės nuotraukos.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą