Kininis kordicepsas – efektyviausia organizmo reguliavimo priemonė

Rytų medicina sparčiai žengia į mūsų kasdienybę. Vis dažniau tai, kas prieš kelis šimtus metų atrodė keista ir neįmanoma, šiandien vakarų medikų jau tampa pripažinta. Pasaulis vis labiau kaustomas pačių įvairiausių mirtinų ligų. Rytų medicina ilgus metus siūlo, atrodo, pačius paprasčiausius būdus sunkiausioms ligoms įveikti. Tačiau tik prieš kelis šimtus metų nuspręsta įsiklausyti į išmintingas rytų kultūras. Vienas iš tokių rytų medicinos patikėtų stebuklingų gydymosi būdų – kordicepsas. Tai kininis grybas, kuris Kinijos medicinoje naudojamas jau daug metų. Teigiama, kad jis vaistas nuo daugelio ligų. Neseniai vakarų medicinoje imtas taikyti šis keistas ir retas augalas sukėlė perversmą ir išpopuliarėjo tiesiog žaibišku greičiu.

Kordicepsas taikomas praktikoje. Iš jo gaminami įvairūs preparatai, kurie naudojami ne tik inkstų, plaučių ligoms gydyti, organizmui valyti ir stiprinti, bet ir kovojant su vėžiu ar diabetu.

Viena iš kordicepso naudojimo galimybių – organizmo stiprinimas. Tam gaminami įvairūs eliksyrai, arbatos, tabletės ir kapsulės. Priklausomai nuo to, kaip ir nuo ko norite apsaugoti ir sustiprinti organizmą, reiktų pasirinkti preparatus. Didžiausia korporacija, prekiaujanti preparatais, kurių sudėtyje yra kordicepsas – tai Fohow įmonė. Jie siūlo nemažai produktų organizmo stiprinimui.


  • Eliksyras „Feniksas“ – populiariausias preparatas rytų medicinoje. Šis eliksyras skirtas organizmo stiprinimui, dažniausiai patariama vartoti pavasarį ar rudenį arba prieš virusinių ligų protrūkius. Šis eliksyras ne tik sustiprina visą imuninę sistemą, tačiau ir atnaujina ląsteles, padeda organizmui kovoti su vėžiu. Šį eliksyrą patariama naudoti žmonėms po įvairių ligų, ypač silpnos imuninės sistemos ar kovojantiems su naviku, besigydantiems po operacijos. Eliksyras ypač paspartina žaizdų gijimą ir odos atsinaujinimą. Taip pat gerina kepenų veiklą, padeda kovoti su peršalimo ligomis, širdies komplikacijomis, cukriniu diabetu.
  • „Linčži“ kapsulėse taip pat yra kordicepsas. Šios kapsulės vartojamos nervų sistemos raminimui, harmonijos atgavimui, nualintam organizmui sustiprinti. Tai kapsulės skritos itin aktyvų gyvenimą gyvenantiems žmonėms. Jos tarsi išgelbsti nuo išsekimo. Vartojant kapsules pagerėja nuotaika, sustiprėja organizmas, padidėja ištvermė. Jas patariama vartoti jaučiant smegenų sutrikimus, po insultų ir infarktų. Kapsulės geriamos ryte, galimas ir vienkartinis vartojimas.


Komentarai