Paskutinės minutės kelionės – puikus pasirinkimas keliaujant dviese

Esate jauna pora ir norite kur nors smagiai praleisti savo vasaros atostogas už priimtiną kainą? Dabar tai padaryti nesunku, jeigu žinote, kaip pasinaudoti paskutinės minutės kelionėmis. Be jokios abejonės, šie pasiūlymai pastaraisiais metais vis labiau populiarėja, todėl kai kurie žmonės, kurie mėgsta spontaniškai leistis į kelionę, labai džiaugiasi turėdami galimybę keliauti pigiai ir įdomiai – juk kelionę galite nusipirkti likus vos keletui dienų likus iki skrydžio, tad jei mėgstate nuotykius ir norite patirti daug smagių akimirkų, tuomet susikraukite daiktus ir pirmyn!

Tokios kelionės yra prieinamos kur kas pigiau


Labai dažnai būna, kad paskutinės minutės kelionės yra siūlomos pigiau paprasčiausiai dėl to, kad trūksta keliautojų. Galbūt kažkas iš grupės atsisakė keliauti dėl rimtų priežasčių. Galbūt kažkas atšaukė savo kelionę per vėlai ir dabar kelionių organizatoriams neapsimoka. Ką gi, nors kelionių organizatoriams tai nėra gerai, tačiau spontaniškiems keliautojams tai – tikras rojus! Paskutines minutes keliones jie gali išnaudoti kada tik panorėję, kadangi belieka susikrauti savo daiktus ir tykoti reikiamo pasiūlymo. Jeigu dar nesate daug apkeliavę ir norite pamatyti pasaulį, tuomet, ko gero, jums nėra didelio skirtumo kur skirsti. Jeigu turite mėnesį atostogų ir norite jį praleisti itin linksmai, tuomet keliauti galite iš karto vos tik gavę paskutines minutes keliones pasiūlymą. Be jokios abejonės, jaunos poros mėgsta šį pasiūlymą todėl, kad tai unikali galimybė nukeliauti į šiltus kraštus labai pigiai. Kartais tokios kelionės yra siūlomos autobusais, tačiau tikrai neretai pasitaiko ir paskutinės minutės skrydžių.

Paskutines minutes keliones mėgsta romantikai

Jeigu norite atšvęsti jums labai svarbią šventę – pavyzdžiui, vestuves, ir ieškote, kur būtų pats idealiausias variantas praleisti savo medaus mėnesį, tuomet pasinaudoti paskutinių minučių kelionės pasiūlymais tikrai verta, kadangi dažniausiai galite rasti net penkiasdešimties arba septyniasdešimties procentų nuolaidą. O tai reiškia, kad pabūsite ten tikrai pigiai. Jeigu nesate susiplanavę konkrečios šalies, kurią norėtumėte pamatyti, tuomet situacija iš tiesų paprasta – susirandate jums patrauklų pasiūlymą ir pirmyn! Romantikams tikrai patinka tokios kelionės, kadangi spontaniškumas priduoda dar daugiau malonaus jaudulio jums ir jūsų partneriui. Juk agentūros, kurios siūlo tokio tipo keliones, visuomet pasirūpina, kad tai būtų kokybiški kelialapiai, tad jūs niekuo nerizikuojate, o kartu leisdamiesi į tokį smagų nuotykį tik dar labiau suartėjate. Jeigu švenčiate savo draugystės metines, medaus mėnesį, galbūt gimtadienį ar kokį kitą jums abiem labai svarbią šventę – paskutinės minutės kelionės kruiziniu laivu, lėktuvu, autobusu ar tiesiog automobiliu yra būtent tai, ko jums reikia. Tai sužadins gilesnius jausmus ir nuostabų gyvenimo spontaniškumo džiaugsmą.

Komentarai

  1. Esu girdėjusi, kad skrydžiai paskutine minute kainuoja daug pigiau. Gaila negaliu pasinaudoti šiais pasiūlymais, nes negaliu gauti atostogų kada noriu. Bet jei toks pasiūlymas pasitaikytų mano atostogų metu, tai skrisčiau net negalvojus, nes labai mėgstu keliauti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man buna uzkaista kraujas kai paskaitau apie kitu keliones, tada vel lindziu paskutines minutes pasiulymuose:) Dabar kiek maciau cia Novaturo pigios keliones pasidare, ypac po ivykiu Turkijoj...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą