Kasdienis vaiko drabužėlis-vaikiška prijuostė

Vos sulaukus šeimos pagausėjimo, tiek tėveliams, tiek mamytėms pradeda rūpėti įvairūs vaikiški drabužėliai ir daiktai. Vienas iš tokių - vaikiška prijuostė, liaudiškai dar vadinama seilinuku. Nuo pirmų vaiko gimimo dienų vaikas kasdien nešioja šį rūbelį ne tik valgydamas, bet ir užsiimdamas kita veikla namuose. Žinoma, skirtingiems vaikams tinka skirtinga vaikiška prijuostė, o parduotuvėse galima rasti pačių įvairiausių seilinukų, atitinkančių ne tik vaiko amžių, bet ir veiklą, kurios metu šis drabužis bus reikalingas.

Mažiesiems stebuklams

Naujamgimiems seilinukai kūdikiams yra pagrindinis jų drabužis. Nuo pirmų dienų vaikelis turi mokytis valgyti ir taikytis prie daugelio naujovių dar nematytame pasaulyje. Naujagimį tenka maitinti kas dvi valandas, bevalgydamas dažnai jis apsitaško ir sušlampa. Kad drabužėlių nereikėtų keisti kiekvienąkart maitinant vaikelį, Jums reikalingas seilinukas, kuris užtikrins švarų maitinimą.

Kartais artimieji ir giminės, vykdami aplankyti naujo šeimos nario, dažnai pirmajai dovanai pasirenka būtent seilinukus. Tai daiktas, kuris dabar bus tikrai reikalingas, o per daug jų pradžioje nebus tikrai. Ieškant geriausio pasirinkimo, patartina rinktis kokybiškos medžiagos drabužėlius. Šiandien gamintojai jau siūlo atitinkamus vaikiškus seilinukus, kurie yra nedideli ir tinka tiek mergaitėms, tiek berniukams. Tikėtina, jog artimieji tikrai apsidžiaugs jei pasirinksite ne tik dailų, bet ir kokybišką vaikišką prijuostę, pavyzdžiui, neperšlampamą.

Šiek tiek paūgėjus

Kai vaikelis kiek ūgteli, neužilgo pradeda valgyti pats. Jis jau domisi tuo, kas dedama ant stalo kitiems šeimos nariams, ir ieško naujų skonių bei aromatų. Šiuo vaiko augimo laikotarpiu ypač naudingas seilinukas su rankovėmis, kuris apsaugo vaiko drabužėlius nuo įvairių skysčių ir maisto likučių. Tikėtina, jos vaikas, pats rinkdamasis patiekalus nuo stalo ar bandydamas pirmuosius košės šaukštus savo rankomis, kaip reikiant susipurvins, todėl prijuostė su rankovėmis puikiai apsaugo nuo šių nesklandumų.

Šiek tiek ūgtelėję vaikučiai taip pat pradeda reikšti savo nuomonę ir net diktuoti madas. Jiems svarbu, kuo jie rengsis, todėl ir seilinukai turi atitikti jų poreikius. Tam šiandien galima įsigyti daug dailių seilinukų su įvairiausiais piešinėliais ir atvaizdais. O dažnai keliaujantiems puikiai pravers guminis seilinukas. Tai puikus daiktas, mat kelionėje nereikia turėti daug seilinukų, pakaks šio vieno kuris lengvai valosi ir nešlampa.

Aktyviai veiklai

Kuomet vaikai nebe tokie maži, jie dažnai nori imtis įvairios veiklos. Tai gali būti maisto ruošimas, lipdymas plastilinu, piešimas ar kita pati įvairiausia veikla. Tam dažnai tenka paaukoti keletą drabužių. Kad vaikas galėtų užsiimti mėgiama veikla, o drabužiai kūdikiams liktų sveiki, naudinga, kai namuose yra vaikiška prijuostė.

Komentarai

  1. o taip, geras dalykėlis, leidžiantis vaikui valgyti taip, kaip norisi, o mamai nesijaudinant, kad visi drabužiai bus ištepti. kai nuperki gražų rūbelį iš sterntaler.lt norisi, kad neišsipurvintų.. nors būna visko

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą