Garažo vartai – ilgaamžiškumas ir patvarumas

garažo vartai
Šiais laikais garažo vartų pasirinkimas yra itin didelis. Galima rinktis įvairius vartų tipus, o taip ir spalvas. Garažo vartai turėtų būti ilgaamžiai, dailūs ir patvarūs. Šie trys kriterijai ne visada yra suderinami, todėl rinktis reikėtų atsakingai, apgalvojant net ir menkiausias detales. Nors garažo vartai kaina tai vienas iš labiausiai apsisprendimą įtakojančių veiksnių, tačiau nereiktų pamiršti ir kitų, kurie dažnu atveju yra daug svarbesni. Kiekvienais metais rinkoje atsiranda įvairios naujovės, kurios laikui bėgant pasitvirtina arba ne.

Garažo vartų pasirinkimas tai sprendimas, kuris nėra trumpalaikis. Norite išsirinkti geriausią variantą, tuomet trumpai aptarsime populiariausius garažo tipus. 

Segmentiniai garažo vartai. Šis variantas yra tinkamas jei garažas yra šildomas. Pagrindiniai segmentinių vartų privalumai yra šie: sandarūs iš visų pusių, suteikia platesnį įvažiavimą, galima pritaikyti įstatant, padeda sutaupyti vietos. Šių garažo vartai kaina yra nuo 400 €, ši kaina yra rankinių vartų, o automatiniai vartai kainuoja nuo 500€.

Pakeliami garažo vartai. Tai gana populiarus variantas, kuris leidžia sutaupyti vietos, nes nereikia atidarinėti durų. Šie vartai lengvai įrengiami. O pagrindiniai privalumai yra tai, jog veikia tyliai, galima pakelti rankomis arba automatiniu būdu, užtikrina saugumą, lengvai atsidaro. Pakeliami garažo vartai kaina yra nuo maždaug 500 eurų. Pakeliami garažo vartai kainos priklauso nuo to dydžio bei atsidarymo būdo.

Plokštuminiai garažo vartai dažniausiai naudojami nešildomiems garažams. Šie vartai veikia paprastai, ja paprasta naudotis ir montuoti, nėra reikalingos jokios papildomos detalės. Dažniausiai plokštuminiai vartai gaminami iš lengvo ir plono metalo. Plokštuminių garažo vartai kaina yra nuo 400 eurų.

Elektriniai garažo vartai. Šio tipo vartai yra patys populiariausi dėl to, kad yra itin patogūs naudojimui. Jie sutaupo vietos kiekviename garaže, tai yra itin patogu mažesniuose garažuose. 

Garažo vartai kaina daugumos variantų yra gana nemaža, todėl žmonės renkasi naudoti garažo vartai. Šis pasirinkimas leidžia sutaupyti nemažus pinigus, tačiau dažnai tinkamą variantą yra gana sunku rasti, ypač jei garažo vartai yra nestandartinių išmatavimų. 


Komentarai

  1. Garažo vartai tikrai turi būti ilgaamžiški ir patvarūs. Mes įsigijome neseniai naujus tai labai džiaugiamės ir kokybe ir kaina.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą