Automobilių nuoma ir šventei, ir fotosesijai

automobilių nuoma
Jei organizuojate svarbią šventę ar smagų vakarėlį, turbūt žinote, jog įvairių svarbių darbų sąrašas tikrai ilgas. Reikia pasirūpinti maistu, svečių sąrašu, tinkamomis dekoracijomis, įvairiais užkandžiais, fotografu, vakarėlio vedėju, aparatūra, o kur dar transportas ir kiti patogumai. Labai dažnai svarbioms šventėms užsakoma automobilių nuoma, kuri padeda nuo pečių nuimti bent vieną organizacinį klausimą. Tačiau jei ruošiate įsimintiną šventę, patariame renkantis automobilį, nušauti du zuikius ir išsirinkti tokią transporto priemonę, kuri ne tik palengvins šventės organizavimą, bet ir pasitarnaus šventinei fotosesijai. Juk dažniausiai šventės nuotraukos ir primena apie geriausias vakarėlio akimirkas. 

Retro stiliaus galia

Vienos populiariausių transporto priemonių įvairioms svarbioms iškilmėms yra retro tipo senoviniai automobiliai. Tokie, kuriuos matome žavinguose senoviniuose filmuose, tokie, kurie žvelgia nuo madingų kino afišų, kabėjusių gatvėse prieš kelis dešimtmečius. Tie laikai vis dar kelia nostalgiją ir susižavėjimą nemažai daliai žmonių. Todėl ir tokių automobilių nuoma Lietuvoje itin išpopuliarėjo pastaraisiais metais. iš tiesų išskirtinis ir žavingas automobilis puikiai tinka įvairioms šventėms, jie gali papuošti šventės vakarą ir sukurti jam šiek tiek kitokią, išskirtinę atmosferą. Be to, retro automobiliai puikiai pasitarnauja šventinės fotosesijos metu. Dažniausiai prie retro automobilio pozuoja jaunavedžiai, mergvakario dalyvės, išleistuves ar gimtadienį švenčiantys svečiai. Pasirinkę tinkamą foną ir patikėję darbą profesionaliam fotografui po šventės tikrai džiaugsitės ne tik naujais potyriai tokioje išskirtinėje mašinoje, bet ir žavingomis nuotraukomis, kurios dar ilgokai primins puikų vakarą. 

Greitoji ar policija?

Dar viena itin populiari idėja Lietuvoje, kuri itin patinka vakarėlius organizuojantiems lietuviams - tai tarnybinis transportas, kurį galima išsinuomoti automobilių nuomos punkte. Nežinote, kas tai? Tai šiuolaikiškas būdas dar smagiau ir linksmiau atšvęsti savo šventę. Kai vakarėlyje keliauja visas būrys besilinksminančių žmonių, dažniausiai reikia nuomoti erdvesnį transportą, pavyzdžiui mikroautobusą. Tačiau kam nuomotis nusibodusį automobilį, jei galima pasirinkti išskirtinę transporto priemonę su išskirtinėmis pramogomis. Pavyzdžiui, puikų vakarą galite atšvęsti tarnybiniame policijos automobilyje, kur galėsite įsijausti į pareigūnų ar nusikaltėlių atmosferą, o galbūt norite vakarėlį praleisti ir po miestą pasivažinėti greitosios pagalbos automobilį primenančiu mikroautobusu? Jūsų idėjoms lemta išsipildyti. Tereikia pasirūpinti šių automobilių nuoma iš anksto!



Komentarai