Patikimus akumuliatorinius įrankius galima įsigyti internetu: tereikia žinoti, ko ieškoma


įrankiai internetu
Mėnesį nesutaisytas kapsintis vandens čiaupas ar klibanti durų rankena kelia konfliktus namuose? Galbūt Jūsų vyrui stinga ne talento ar valios, bet tiesiog...reikiamų įrankių? Įrankiai internetu - visų problemų sprendimas!

Skamba kaip dar viena įtaigi reklama? Tačiau, sutikite, vizitą į fizinę parduotuvę dažnai atidėliojame, o apsipirkti internetu galime tiesiog čia ir dabar - kad ir per pietų pertrauką darbe! Įrankiai internetu - populiari prekė, kadangi čia galima rasti kokybiškų variantų už patrauklią kainą, o rizika dėl netinkamo pirkinio nėra didelė (dauguma internetinių parduotuvių suteikia galimybę nekokybišką arba tiesiog lūkečių neatitikusią prekę per tam tikrą laiko tarpą grąžinti). Aišku, prieš tai būtina skirti laiko ir pasidomėti, kokiais kriterijais turėtų būti paremtas dominančio prietaiso įsigijimas. 

Patikimi akumuliatoriniai įrankiai - populiari prekė tiek tarp profesionalių meistrų, tiek tarp mėgėjų. Akumuliatoriaus jėga varomi įrankiai, lyginant su rankiniais, palengvina darbą ir pagreitina jo atlikimą bei panaikina priklausomybę nuo elektros rozetės (tai yra pagrindinis elektrinių įrankių minusas). Prieš tai neturėjus šio įrankio ir pamačius, kokia plati pastarųjų pasiūla, pastarojo įsigijimas gali pasirodyti sudėtingas. Reikėtų atkreipti dėmesį į žemiau pateiktą informaciją: 

  • Akumuliatoriaus galia ir talpa. Akumuliatoriaus galia matuojama voltais (V), o talpa - ampervalandėmis (Ah). Pirmasis matavimo vienetas išreiškia prietaiso galią, o antrasis - laiką, kiek tarnaus akumuliatorius iki išsikrovimo. Natūralu, jog galingesnis ir didesnės talpos akumuliatorių turintis įrankis kainuoja daugiau. Įvertinkite, kokius darbus ir kaip dažnai ketinate atlikti - nuo to priklauso ir minėtų kriterijų pasirinkimas konkrečiu atveju. 
  • Akumuliatoriaus rūšis. Šiandien galima įsigyti įrankių su nikelio kadmio arba ličio jonų akumuliatoriumi. Pirmasis variantas - senesnės technologijos, tačiau vis dar siūlomas prekyboje. Jo privalumai - atsparumas žemoms temperatūroms ir galimybė laikyti akumuliatorių nepakrautą. Tuo tarpu ličio jono akumuliatoriaus nepakrovimas reiškia prietaiso sugadinimą. Tačiau pastarasis yra lengvesnis bei patogus dėl galimybės įkrauti tada, kai baterija iki galo neišsikrovusi. 
  • Gamintojas. Patikimi akumuliatoriniai įrankiai yra tie, kuriuos pagamino žinomas, gerą vardą savo srityje turintis gamintojas. Aišku, klientui svarbu ne prekinio ženklo prestižas, bet įrankių gamyboje naudotų detalių kokybė. 
  • Taikoma garantija. Įrankiai internetu parduodami su gamintojo taikoma garantija. Svarstymų, kas geriau - brangesnis pirkinys su garantija ar pigesnis, bet be jos - neturėtų būti: reikia apsidrausti, jog, įrankiui sugedus, būtų kur keiptis.

Komentarai