Drabužiai vaikams dabar gali būti parduodami ir neregistruojant bendrovės

vaikiški drabužiai
Jeigu pradėjote domėtis elektronine prekyba ir nenusprendžiate ar drabužiai vaikams galėtų būti pardavinėjami neregistruojant įmonės, tai turėtumėte žinoti, kad Lietuvoje yra sudarytos be galo palankios sąlygos prekybininkams, kurie nenori veiklos pradėti nuo įmonių steigimo. Šiuo metu rūbais prekiaujančių el. parduotuvių yra žymiai daugiau nei buvo pernai ar užpernai, o svarbiausia – dauguma tų pardavėjų prekybos veiklą vykdo net neįregistravę jokios įmonės. Kaip jie viską įteisina? Paprasčiausias variantas – individualios veiklos pažyma. Drabužiai vaikams gali būti parduodami ir įregistravus individualią veiklą, o tai padaryti yra be galo paprasta. Internetu ši veikla gali būti įregistruojama vos per kelias minutes.

Jeigu jus domina prekyba, kur drabužiai vaikams siūlomi internetu, tai reikėtų šiek tiek laiko skirti ir teisiniams klausimams išspręsti.


Vaikiškų drabužių pardavėjai Lietuvoje ir kitos ES sąjungai priklausančiose šalyse turi laikytis prekybinių standartų. Tai reiškia, kad jeigu jūs ketinate prekiauti vaikiškais drabužėliais, tai jums derėtų pasidomėti ar tiekėjai jums pristatys tokius rūbus, kurie būtų ženklinti CE sertifikatu. Šis sertifikavimas yra būtinas, kuomet kalba pasisuka apie prekes, skirtas vaikams. Netgi žaislai dabar turi būti ženklinami CE sertifikatu. Tad, jeigu ieškote tiekėjų, tai bent jau pasižiūrėkite, kad vaikiški drabužiai būtų ženklinami būtent šiuo sertifikatu. Nesvarbu ar tai būti vaikiškos kepurės, pirštinės, kelnės, megztukai – visi vaikams skirti daiktai ir rūbai turi atitikti visus standartus.

Drabužiais vaikams gali būti parduodami ir neturint internetinių parduotuvių.


Prekybininkams, kurie dar tik ruošiasi išmėginti šį verslą internete, nereikėtų skubėti rinktis el. parduotuvių kūrimo paslaugų. Matote, jeigu jūs įregistruojate individualią veiklą, tai jums nėra būtinybės ir reikalavimo susikurti internetinę parduotuvę. Jūs prekyba galite užsiimti tiek per skelbimų portalus, tiek ir per socialinius tinklus.

Pabrėžtina, kad kiekvieną kartą, kuomet parduosite kažkokius vaikiškus rūbelius, jūs turėsite laikytis įstatymų. Jums reikės laikytis pinigų grąžinimo politikos, o taip pat kiekvienas pirkėjas turės gauti iš jūsų apskaitos dokumentą – sąskaitą faktūrą. Taip pat reikėtų žinoti, kad pasiekus tam tikras apyvartas jums teks registruotis PVM mokėtojais, tad būtinai tuo pasidomėkite plačiau.

Komentarai

  1. Iš tikrųjų įvairūs drabužiai, apatinis trikotazas internetu - labai patogus apsipirkimo būdas! Dėl šios priežasties pastaruoju metu atsirado daug prekybininkų, kurie parduoda savo produkciją internetu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iš tikrųjų įvairūs drabužiai, apatinis trikotazas internetu - labai patogus apsipirkimo būdas! Dėl šios priežasties pastaruoju metu atsirado daug prekybininkų, kurie parduoda savo produkciją internetu.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą