Kaip atrodyti su maudymosi kostiumėliu gražiai

maudymukai internetu
Artėjant vasarai, visiems įdomu maudymukai internetu. Norisi, kad mūsų atostogos būtų puikios, kad ne tik vyktume į vietas, kuriose gera ilsėtis, bet ir kad maudymosi kostiumeliai ant mūsų kūno atrodytų gražiai. Tada imamės įvairaus pasiruošimo. Metame svorį, stangriname kūną, taip pat dairomės, kur parduodami gražesni maudymukai internetu. Tačiau ar mokame išsirinkti gražų maudymosi kostiumėlį? Ar mus domina tik maudymuku ispardavimas, ar kartu norime, kad pasirinktume tai, kas geriausiai tiktų mums? Tam, kad atskiras ar vientisas maudymosi kostiumelis ant mūsų atrodytų kuo geriau, kviečiame susipažinti su pagrindiniais žingsniais, renkantis tinkamiausią maudymosi kostiumėlį.


Jūsų figūros tipas


Gali būti, kad tam, jog puikiai atrodytumėte su maudymosi kostiumėliu, jums visai nereikės pirkti tų, kurie maudymuku kaina pirmaus ir bus brangiausi. Galite atrodyti nuostabiai ir su pigiu maudymosi kostiumėliu, jeigu jis, pirmiausiai, yra gerai parinktas pagal jūsų figūros tipą. Figūra yra skirstoma į kriaušės, obuolio, smėlio laikrodžio ir pieštuko formas. Kriaušės formos maudymukai pigiau tiks moterims, kurių klubai yra platesni, pečiai siauresni, lieknas liemuo. Obuolio figūros moterys turi itin platų liemenį, siaurus klubus, plačius pečius, joms platus pasirinkimas maudymosi kostiumėlių padės suteikti išvaizdą liemeniui, atrodyti daug gražiau. Smėlio laikrodžio figūra laikoma tobula, ji pasižymi panašia viršaus ir apačios proporcija bei itin lieknu liemeniu. Tad, jeigu tai jūsų figūra – jau iškart galite save sveikinti, nes turbūt su bet kuriuo maudymosi kostiumėliu, ar tai bus vientisi maudymukai, ar bikini, atrodysite labai gražiai. Toliau maudymosi kostiumeliu tipai turėtų skirstytis į pieštuko figūrą. Šios figūros moterys neturi nei klubų, nei liemens, nei pečių – tai tiesiog tiesi kaip pieštukas figūra ir jai atitinkamai tinkantys maudymosi kostiumėliai.

Paruoškite kūną


Jūs galite eiti prie jūros nusipirkę nuostabius drabužius, jūsų seksualus maudymosi kostiumeliai gali būti tikrai išskirtiniai, tačiau pirmiausia kūnas turi būti prižiūrėtas ir paruoštas, kad ant jo tie drabužiai gerai atrodytų. Jeigu nepasiruošite, joks maudymukas neatrodys gerai, net ir pats brangiausias, ar tai būtų maudymukai mazai krutinei, ar storam liemeniui. Pirmiausia, reikia laikytis paprastos kūno higienos, švaros. Toliau – reikia depiliuoti pažastis, kojas, bikini zoną. Nors niekas neliepia, ir nors moterų judėjimai ragina to nedaryti, tačiau dabartiniai grožio standartai visgi labiau vertina kūną be plaukelių. Galiausiai – galite pasportuoti artėjant vasarai, kad kūnas būtų stangresnis. Tada ir patys savimi labiau pasitikėsite, mielu noru eisite maudytis ir nebijosite žmonių žvilgsnių.

Išryškinkite figūros privalumus


Kai jau žinosite savo kūno tipą, turėsite išsirinkti maudymosi kostiumėlį, kuris išryškintų privalumus. Graži krūtinė, lieknas liemuo ar puikūs klubai – tai galbūt bus tos kūno vietos, kurias labiausiai norėsis parodyti pabrėžtas. Netgi maudymukai apkunioms moterims gali paryškinti jų privalumus, jeigu pasirinksite tinkamai. Ornamentai ir įdomios tekstūros turėtų paryškinti tas vietas, į kurias siekiate atkreipti dėmesį. Kartais jį atkreipti verta vien tam, kad nukreiptumėte dėmesį nuo kažkokių kitų vietų – kur kažkas yra negerai. Jeigu svarstote, ar pirkti jau dabar, ar dar palaukti, galite pasidomėti, ar bus vėliau kokia nuolaida maudymukams. Žinoma, sezonui pasibaigus, ir nuolaidų būna daugiau, nes išparduodami seni maudymosi kostiumėliai, atkeliauja nauji. Naujos kolekcijos visada brangesnės, tačiau drauge su naujomis kolekcijomis jūs dažnai galite aptikti, kad kas nors vis pardavinėja kažką pigiau, padaro trumpalaikius, greitus išpardavimus.

Komentarai