Paslaugų reklama internete - Versliukai.lt

„Esu pradedantysis verslininkas. Neseniai mane atleido iš didelės įmonės, tai nusprendžiau dirbti sau. Man jau 45 metai, tad savo darbą išmanau labai gerai. Tie, kas pas mane ateina, lieka patenkinti. Tik gaila, kad nežinau, kaip gauti daugiau klientų, nes dabar pusę dienos nieko neveikiu. Jau mėnesio pabaiga arti, o aš nei minimumo dar nesurinkau...“ 
Tokį laiškelį gavom iš vieno parketo klojėjo. Ką gi jam galima patarti?

Jis nemoka kurti puslapių, blogų, nelabai turi laiko ir noro nuolatos save reklamuoti socialiniuose tinkluose. Jis yra paprastas žmogus, teikiantis labai naudingą paslaugą. Kaip jam galima padėti?

Paslaugų reklama internete paprastai nieko nekainuoja. Jam reikėtų tik prisėsti vieną kartą ir užsiregistruoti Versliukai.lt – paslaugų reklamos sistemoje, kur pavieniai paslaugų teikėjai ir smulkūs verslininkai prisistato save, o klientai ieško žmonių, galinčių jiems padėti atlikti tam tikrus darbus. Registracija paprasta ir užtrunka vos 10 minučių, taigi labai darbo dienos nesutrukdys. Registruojantis pateikiami kontaktiniai duomenys – telefono numeris, el. pašto adresas, jei yra Skype vardas, socialinių tinklų paskyrų adresai ir interneto puslapis. Taip pat kruopščiai galima išvardinti visus sugebėjimus – ką galima daryti. Jei žmogus turi kelias specialybes, būtina jas visas irgi užregistruoti. Taip daugėja šansų, kad klientai suras ir susisieks. Įdedama viena ar kelios nuotraukos su darbais, kad potencialus užsakovas galėtų įvertinti potencialų paslaugų teikėją. Aišku, pateikiamas ir trumpas paslaugų aprašymas, pavyzdžiui „Greitai ir kokybiškai kloju parketą, linoleumą, tvirtinu plintusus. Dirbu Vilniuje ir Kaune. Galiu pasiūlyti nuolaidas medžiagoms, nes turiu gerus santykius su tiekėjais“. Su tokiu prisistatymu jau galima tikėtis klientų, kuriems reikia parketo klojėjo paslaugų. Tai nieko nekainuoja, ir, kaip patikino Versliukai.lt administracija, artimiausiu metu nekainuos.

Tokį puslapį galima siųsti klientams, kurie ateina iš nežinia kur, kad galėtų pamatyti, kokias paslaugas specialistas teikia iš tikrųjų. Tokia nemokama paslaugų reklama gali atvesti nemažai klientų. Taip sustiprės verslas, atsiras daugiau užsakymų.

Versliukai.lt padeda tik pavieniams verslininkams (jie dar žinomi, kaip freelanceriai arba laisvadarbiai) ir smulkioms įmonėms. Tai savotiška kontaktų birža, kurioje ir paslaugos teikėjas ir klientas gali surasti tai, ko ieško.

Jei esate smulkus verslininkas, būtinai užsiregistruokite. Jei Jums reikia kokios paslaugos, būtinai užsukite į Versliukai.lt ir suraskite paslaugos teikėją, kuris jums atliks visus reikalingus darbus.

Komentarai