Renginių organizatoriai

Linksmas įmonės vakarėlis paprastai vyksta du kartus per metus. Vienas jų – gana formalus – per Kalėdas, na o kitas – visiškai neformalus – vasarą, kai nėra labai daug darbo. Jis dažnai vyksta gamtoje, kur nors kaimo turizmo sodyboje, kur galima atsipalaiduoti ir linksmai praleisti laiką.

Linksmai leisti laiką padeda tokių įmonės renginių organizatoriai, kurie padaro viską, kad bent kelias valandas įmonės darbuotojai dirbtų kaip tikra komanda... Ne su kasdieniniais projektais, o su dar rimtesnėmis užduotimis.

Renginiai įmonėms paprastai būna nuotaikingi ir tematiniai. Štai pavyzdžių renginiukalve.lt organizuoja įvairaus profilio renginius – nuo įmonės olimpiados iki išlikimo bunkerio. Aišku, galima užsakyti kažką originalaus, pavyzdžiui, įmonė turi grįžti 30 metų atgal ir suvaidinti... kolūkį. Taip, tai tarybinis kolūkis su kolūkio pirmininku, sekretore, zootechniku ir kitais personažais, kurie buvo realūs prieš tris dešimtmečius, o dabar tik likę kaip anekdotų personažai. Tokių temų yra kur kas daugiau. Profesionalūs renginių organizatoriai patars ir pasiūlys specialią programą kiekvienai įmonei, priklausomai nuo vakarėlio dalyvių skaičiaus.

Vienas iš linksmesnių renginių – policijos akademija. Įmonės darbuotojai turi persikūnyti į kursantus ir iškęsti visus baisaus seržanto išbandymus. Kadangi renginys yra su humoru, tokį renginį nufilmavę dalyviai pamato, kad jis nenusileidžia garsiosios komedijos scenarijui.

Renginių organizatoriai turi pasiruošę ir daugiau scenarijų. Štai kad ir labai miestietiškas scenarijus „Zuikių medžioklė“. Kas nėra važiavęs visuomeniniu transportu be bilieto? Kaip išsisukti, kai tave pagauna kontrolierius? Įmonės darbuotojai pasidalina į dvi stovyklas – kontrolierius ir zuikius. Kontrolierių apmokymas ir zuikių gaudymas ir baudų išrašymas – garantuota pramoga visiems.

Tokios pramogos yra be galo linksmos. Jose dalyvauti galima ir išgėrus alaus, bet nepadauginus, nes tada gali būti daug įsižeidusių... Alus su humoro jausmu nėra patys geriausi draugai, todėl rekomenduojama būti blaiviems ir pajausti visą renginio smagumą blaiviomis akimis.

Kodėl verta samdyti renginių organizatorius? Visų pirma, tai paprasčiau, nes nereikia gaišti laiko organizuojant ir perkant reikalingas priemones – renginio organizatoriai viską atsiveža patys. Kitas didelis pliusas – visi darbuotojai gali dalyvauti. Kai organizuoja patys įmonės darbuotojai, jie patiria didžiulį stresą ir per renginį nepasijaučia komandos dalimi...

Tai paprasta ir smagu.

Komentarai