Trumpai apie fotografus ir vestuvių dienos fotosesiją

Norint tinkamai susiruošti vestuvėms, reikia ne tik nemažai laiko, bet ir finansų. Jei laiko nebėra, už daugelį paslaugų tenka mokėti brangiau. Paprastai vestuvių planuotojai ir šioje srityje dirbantys žmonės teigia, kad pinigų gailėti nereikėtų tik trims dalykams: vestuviniams žiedams, rūbams ir fotografui. Juk gražias, kokybiškas, meniškas nuotraukas bus įdomu pasižiūrėti ir po daugelio metų.

Kaip išsirinkti fotografą?


Kaip pasirinkti tinkamą fotografą – tai dažnas klausimas tarp būsimų jaunųjų. Norint rasti kompetentingą meistrą, prireiks peržiūrėti galerijas, kur publikuojama ne viena vestuvių fotosesija ir jos rezultatai, prireiks susitikti ne su vienu fotografu, nes gali netenkinti sąlygos, būti per aukšti paslaugų įkainiai, galų gale, kartais nutinka ir taip, kad fotografas nepatinka kaip asmenybė. Renkantis fotografą, neverta pasikliauti draugų ir pažįstamųjų rekomendacijomis, nes kas gražu vieniems, kitų gali būti pavadinta kiču, beskonybe ir panašiais epitetais.

Su vestuvine fotosesija susiję niuansai


Dar prieš vestuvių dieną reikia kruopščiai apgalvoti didžiosios dienos maršrutą, sudėlioti vestuvių dienos programą. Antras žingsnis – tai parinkti fotosesijos aksesuarus: dailius skėčius, senovinius daiktus, balionus ir kt., priklausomai nuo Jūsų vestuvių temos. Kad vestuvių fotosesija būtų sėkminga, pirmiausia reikia būti gerai pailsėjus ir išsimiegojus, nes nuovargis atsispindi veide ir nuotaikoje. Taip pat būtina pasirūpinti kokybišku makiažu, antraip veidas blizgės ir nuotraukose atrodysite negražiai. Tai galioja ne tik nuotakai, bet ir jaunikiui. Sėkminga vestuvinė fotosesija – tai fotosesija su kuo įvairesnėmis fotografijomis: namuose, pastatuose, bažnyčioje, civilinės metrikacijos biure, gamtoje, parkuose, prie vandens telkinių, žirgynuose, laukuose, prie geležinkelio – visur, kur tik šaus į galvą. Be to, geriau kokybė, nei kiekybė: kelios kokybiškos profesionalios nuotraukos gali atstoti šimtą niekuo neišsiskiriančių ir niekuo neypatingų fotografijų.

Komentarai