Kaip nepasiklysti savo garderobe – lankstus ir patogus spintų pasirinkimas

Tenka sutikti, jog drabužius reikia kažkur laikyti. Jiems reikia specialios vietos, kuri būtų lengvai prieinama, vietos, kurioje visi daiktai būtų saugūs, nedulkėtų ir turėtų savo vietą. Taip, visam šiam garderobui (garderobe – prancūziškas terminas, reiškiantis rūbinę, drabužinę, drabužius ar tiesiog aksesuarus) reikia tinkamos spintos, kurių pasirinkimas šiandien yra tikrai labai platus.

Vienas populiariausių ir dažniausiai pasirenkamų spintos variantų yra spinta slankiojančiomis durelėmis. Tai spinta, kurios nereikia varstyti – jos dureles pakanka paslinkti į šoną, kad atsivertų drabužių ar kitų daiktų nukrautos lentynos. Pagamintos spintos dažniausiai turi kelias slankiojančias dureles, kurios yra per visą spintos aukštį. Jų paviršių galima pasirinkti individualiai, o neretai viena išorinė šių durelių pusė būna veidrodinė. Slankiojanti spintos dalis suteikia mobilumo ir stilingumo įvaizdį, ji neapsunkina ir neužima daug vietos. Tai privalumas taupantis ne tik kambario erdvę, bet ir finansus, kadangi už slankiojančias sistemas reikia mokėti daug mažiau.

Nepasiklysti savo garderobe paprasta, kai turi talpią, išvaizdžią ir daug vietos neužimančią spintą. Visomis šiomis savybėmis pasižyminčios spintos su slankiojančiomis durelėmis įgauna vis didesnį pripažinimą patalpose, kuriose siekiama optimaliai išnaudoti erdvę. Slankiojančių pertvarų sprendimas aktualus mažoms patalpoms, viešbučių ar nakvynės namų kambariams. Tai erdvės, kuriose įprasta spinta užgožtų kambario interjerą. Tuo tarpu mobili ir tinkamai įkomponuota slankiojančių durų spinta pasitarnaus daug geriau.

Realizuoti tokį spintos pasirinkimą paprasta, kadangi jam nereikia daug žaliavų ar sudėtingų mechanizmų. Klientas pats gali nevaržomai pasirinkti spintos dydį, jos konstrukcines medžiagas, durelių tipą ir net slankiojančios sistemos pobūdį. Gamintojui galima pateikti ne tik išorinę spintos viziją, bet ir taip, kaip ji turėtų atrodyti iš vidaus. Bene geriausias tokių spintų privalumas – jas galima sumontuoti beveik bet kur. Nesvarbu, ar tai ankštas miegamasis ar erdvus vonios kambarys – spintas galima įkomponuoti beveik visur. Jos neužims daug vietos, tačiau talpins daug.

Taigi, tik išsirinkę geriausią spintos su slankiojančiomis durelėmis sprendimą, nepasiklysite savo garderobe ir kiekvieną dieną rasite geriausią drabužių pasirinkimą atitinkantį Jūsų skonį bei orą.  

Komentarai