Durex Elite: prezervatyvų privalumai, lyginant su kitomis kontracepcijos priemonėmis

Durex elite
Kontracepcija – priemonių, pasitelkiamų išvengti neplanuojamo nėštumo, visuma. Į šią kategoriją įtraukiami  „post factum“ metodai - abortai, skubioji kontracepcija po nesaugaus lytinio akto.  Istorijos šaltiniuose apsaugos priemonių aktualumas siekia senus laikus. Mūsų protėviai buvo pakankamai nuovokūs: jie suprato, jog būtina išvengti spermos patekimo ten, kur nereikia. Vienas populiariausių naudotų metodų – prezervatyvai – ir šiandien yra kontraceptikas numeris 1. Aišku, nuo lininių maišelių ar jaučio pūslių gerokai pasistūmėjome: turime plonus, lengvai užmaunamus Durex Elite bei daugybę kitų rūšių prezervatyvų, ne tik užtikrinančių garantuotą apsaugą, bet ir tenkinančių skirtingus naudojančiųjų poreikius.

Jei teirautumėmės, kokias apsaugos priemonės naudoja praeiviai, tikriausiai didžioji dalis paminėtų prezervatyvus. Paieškokime pastarųjų populiarumo „šaknų“.

Paprasta įsigyti

Norint įsigyti prezervatyvą, nereikia bėgti pas šeimos gydytoją ir raudonuoti prašant recepto. Apskritai į vaistinę net nebūtina eiti: yra prekybos centrai, degalinės, specializuotos internetinės parduotuvės. Aišku, jei reikalas „nedega“, venkite neaiškių taškų, kuriose gali būti pardavinėjamos abejotinos kokybės prekės.

Paprasta naudoti

Aišku, pats pirmasis kartas, drebančiomis rankomis mėginant užmauti prezervatyvą, gali būti ir nelabai vykęs: praktikavimasis su bananu, domėjimasis tekstine bei vizualine informacija –  ne gėdinga, bet sveikintina. Prezervatyvų gamintojai stengiasi dar labiau supaprastinti šį procesą – Durex Elite pasižymi „Easy On“ techologija, išsiskiriančia lengvu užmovimu.  

Apsauga – patikima,  šalutinis poveikis - menkai tikėtinas

Prezervatyvo apsauga, jei pastarasis yra tinkamai naudojamas, yra „neperlaužiama“. Cheminė kontracepcija gali padaryti rimtą neigiamą žalą ją naudojančios moters sveikatai. Tuo tarpu prezervatyvai, galima teigti, šalutinio poveikio neturi. Tiesa, kai kurie žmonės yra alergiški lateksui, tačiau prezervatyvų rinka ir pastariesiems turi pasiūlymų.

Apsauga „du viename“

Prezervatyvai – vienintelis kontraceptikas, apsaugantis ne tik nuo nėštumo, bet ir pavojingų lytiniu keliu plintančių infekcinių ligų. Tas itin aktualu asmenims, leidžiantiems sau mėgautis neįpareigojančiu (ir labai pavojingu) atsitiktiniu seksu.

Sekso „palengvinimas“

Kai kurie prezervatyai, tarkime Durex Elite, yra stipriai lubrikuoti – nereikia papildomų drėkinimo priemonių bei galima drąsiai mėgautis audringu aktu.

Komentarai