iPhone 6 ir verslui, ir pramogoms

iPhone 6 
Turbūt nelabai geras laikas rašyti apie iPhone 6 telefonus, kai visi išsijuosę giria naujuosius iPhone 6S modelius – kokia puiki jų kamera, kokia šauni 3D Touch technologija, kokie puikūs naujieji rožiniai dangteliai... Vis dėlto iPhone 6 išlieka vienas perkamiausių modelių. Paaiškinsime kodėl.

Kaina... krenta

Naujausias iPhone modelis kainuoja jau 150 eurų daugiau, nors kažko išskirtinio ir būtinai naudojamo neturi. Tai reiškia, kad iPhone 6 bus paklausus dar kurį laiką. Juo labiau, kad kainos su laiku tik kris. Ypač didelis kainų kritimas gali būti po metų, kai visi jau lauks iPhone 7 modelio. Niekam ne paslaptis, kad Apple išmaniuosius telefonus atnaujina kas 2 metai ir renkasi vos ne tą pačią datą ir laiką jų pristatymams. 2017 pavasarį laukiame dar didesnių žinių, o iki to laiko – kainų kritimo.

Nėra skirtumo tarp  dviejų modelių galingumo ir baterijos

Tiek naujasis modelis, tiek senasis yra panašaus galingumo. Tiesa, naujajame integruotas A9 lustas, o iPhone 6 – A8. Bet ką kai sako vartotojui, kuris nori paskambinti ar pasidalinti nuotraukomis su draugais? Visiškai nieko. Beje, baterija irgi liko tokia pati. O tai labai keista, nes iPhone 6 baterija nepasižymi labai ilgu veikimu, lyginant su panašių techninių galimybių konkurentais.

Kamera verslui pakankama

iPhone 6 yra verslo klasės telefonas, kurį renkasi verslo atstovai. O jiems nėra labai didelio skirtumo, ar kamera yra 8 ar 12 megapikselių. Jau tuo labiau jiems nerūpi „Live Photo“ funkcija, kuri vietoj nuotraukos filmuoja 1,5 sekundžių vaizdą ir nuotrauka atrodo lyg iš Hario Poterio filmų. Tokių „burtų“ verslui nereikia, todėl šis telefonas bus perkamas ir toliau.

iPhone telefonas yra idealus verslui ir pramogoms. Verslininkai jį renkasi dėl patikimo veikimo ir verslui pritaikytų programėlių, kurios išsiskiria savo funkcionalumu. Dabar šie išmanieji telefonai tapo dar paklausesnis, nes amžinas Apple priešininkas Microsoft išleido Word versiją skirtą iOS įrenginiams. Tai reikškia, kad Wordo dokumentus galima redaguoti tiesiai savo iPhone telefone, o ne konvertuoti iCloud paskyroje.

Pramogoms šis išmanusis taip pat tinkamas. Jis turi puikią filmavimo savybę – galima sulėtinti vaizdą nufilmuotą 120 kadrų per sekundę dažniu (HD raiška) naudojant iMovie programėlę. Jaunimas tai labai mėgsta. Be to yra ir funkcija, leidžianti pagreitinti vaizdus Time Lapse.

Technologiniu požiūriu šie Apple išmanieji telefonai yra labai vertinami nepaisant visų bandymų kompromituoti ir pašiepti. Visada atsiras galingesnių, geresnėmis kameromis ir talpesnėmis baterijomis apdovanotų mažiau žinomų gamintojų telefonų, kurie turės viską, išskyrus tokį bendruomenės palaikymą, kokį dabar turi iPhone telefonai.

Komentarai

  1. Ar galima tikėtis kiek kitokio iPhone dizaino? Jie tokie šalti... Kiek telefonų teko turėt, tai priėjau išvados, kad man labiausiai odinis patinka. Jie tokie minkštesni, jaukesni atrodo. O dėkliukai man nepatinka, nes dažniausiai neprisitvirtina gražiai.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą