Kodėl parduodami butai Klaipėdoje viršija nuosavų namų paklausą?

parduodami butai Klaipėdoje
Nekilnojamojo turto ekspertai teigia, kad butų paklausa kasmet auga. Atsižvelgdami į pirkėjų poreikius, NT vystytojai siūlo moderniausius sprendimus, atitinkančius net ir išrankiausių klientų lūkesčius. Parduodami butai Klaipėdoje žavi jaukia gyvenamąja aplinka, patogiu išplanavimu ir geromis kainomis. Tiesa, šiuo metu aktyviai sprendžiamos diskusijos, analizuojančios esminį klausimą – kas geriau: gyvenimas daugiabutyje ar nuosavas namas? Brokeriai teigia, kad konkretus sprendimas priklauso nuo pirkėjų poreikių, lūkesčių ir finansinių galimybių, tačiau naujos statybos butai sulaukia didesnio klientų dėmesio dėl 3 esminių savo privalumų.

Mažiau rūpesčių

Jei ketinate pirkti sklypą, turėsite apsišarvuoti kantrybe, kadangi namo statyba pareikalaus ne tik daug laiko, bet ir didelių investicijų. Ir priešingai – pirkdami naujos statybos butą, jame galėsite apsigyventi iškart. Tiesa, jei ketinate pirkti būstą su daline apdaila, namų įrengimui taip pat turėsite skirti papildomo laiko, tačiau minėtieji darbai atliekami kur kas greičiau. Žinoma, galima įsigyti ir pilnai įrengtą namą, tačiau natūralu, kad šis bus didesnis už butą, o jums reikės galvoti ne tik apie interjero, bet ir eksterjero darbus, t. y. turėsite skirti laiko namo ir kiemo priežiūrai, būsto restauracijos ir atnaujinimo darbams.

Patogus susisiekimas

Labai svarbu įvertinti susisiekimo ir infrastruktūros klausimus. Parduodami butai Klaipėdoje paprastai užtikrina itin patogias susisiekimo galimybes su lankytinais miesto objektais, darboviete, mokyklomis, vaikų darželiais ir t. t, o gyvendami name sunkiai išsiversite be nuosavo automobilio. Nors viešasis transportas yra išplėtotas miesto ribose, užmiestyje susisiekimas gali tapti rimta problema – čia autobusai važiuoja gana retai, be to, kai kurie maršrutai yra aktyvūs tik vasaros metu. Galiausiai, gyvendami mieste galėsite rinktis iš kelių mokyklų, prekybos centrų, gydymo įstaigų ir t. t., o gyvendami užmiestyje turėsite naudotis arčiausiai jūsų esančių įstaigų paslaugomis, kurios dažnu atveju negali užtikrinti pageidaujamos kokybės.

Saugumas

Gyvenimas daugiabutyje siejamas su maksimaliu saugumu. Nauji butai Klaipėdoje turi jaukius rakinamus vidinius kiemelius, be to, naujos statybos daugiabučių rajonai pasižymi moderniomis saugos sistemomis. Be to, jūs visuomet galėsite išsiruošti atostogoms ir palikti namus vienus, žinodami, kad jūsų kaimynai informuos jus ir atitinkamas įstaigas nelaimės atveju. Ir priešingai – gyvendami nuosavame name ir palikdami jį atostogų metu, stipriai rizikuojate, kadangi kaimynų neprižiūrimas namas tampa patraukliu taikiniu vagims.


Komentarai