Virtuvės baldai: iš parduotuvės ekspozicijos ar pagal asmeninius pageidavimus?


virtuvės baldai
Namai - ta vieta, į kurią norisi grįžti visada - tiek po eilinės dienos darbe, tiek ir po ilgesnės išvykos svetur. Vilioja ne pati sąvoka, bet tai, kas laukia pravėrus duris - namų interjeras daro reikšmingą įtaką žmonių savijautai bei nuotaikai. Kam nepatiktų girdėti teigiamus svečių atsiliepimus apie naują virtuvės apstatymą ar, gurkšnojant taurę vyno, grožėtis skoningu svetainės įrengimu? Virtuvės baldai - bene sudėtingiausia užduotis ir naujakuriams, ir atnaujinantiems savo namų interjerą: šis kampelis privalo būti įrengtas ne tik gražiai, bet patogiai ir praktiškai. Šių pageidavimų siekime itin reikšmingi baldai. 

Nesvarbu, reikalingi baldai Panevėžyje ar kitame Lietuvos mieste - pasiūla išties plati. Klientui tereikia nuspręsti, pasirinkti gatavus baldus ar pagamintus pagal individualų užsakymą. Pirmasis variantas patrauklus laiko atžvilgiu ir dėl santykinai neaukštos kainos. Patikę virtuvės baldai gali būti įsigyti iškart nuvykus į parduotuvę ar užsakyti interneto svetainėje (kartais tenka šiek tiek palaukti, kol pastarieji bus pristatyti į parduotuvės sandėlį). Teigiama, jog masinės gamybos baldų kainos mažesnės nei individualių, tačiau, geriau paanalizavus etiketes, akivaizdu, jog jų intervalas išties platus - nuo mažiausios iki ne dažnam įkandamos. 


Virtuvėsbaldai, pagaminti pagal individualų užsakymą, dažniausiai tampa vienintele galimybe apstatyti nestandartinių išmatavimų patalpą arba norint išpildyti individualius norus interjero įrengimo atžvilgiu. Šis variantas - taip pat puikus pasirinkimas nusprendusiems pasinaudoti šiuo metu populiariu virtuvės bei svetainės ar valgomojo sujungimu. Skeptikai suskubtų teigti, jog individualių baldų gamyba - brangus malonumas. Taip, kokybė iš tiesų kainuoja, tačiau šiuo atveju tik pats klientas nusprendžia, kiek ir kokių baldų jam reikia - nuo to priklauso ir kaina. Reikėtų skirti laiko pasidomėti baldų gamybos ypatybėmis (kai kurioms baldų dalims, siekiant ilgaamžiškumo ir patvarumo, rekomenduojamos tik aukščiausios kokybės medžiagos, kitoms visiškai pakanka vidutinių) ir įvertinti, koks virtuvės išplanavimas, atsižvelgiant į ten besisuksiančių namiškių individualius įpročius, reikalingas. Pasirinkus individualius baldus, reikia nepamiršti, jog tai - kur kas ilgesnis procecas nei vizitas į parduotuvę: nuo brėžinių sudarymo iki baldų atvežimo į vietą dažnai praeina nemažai laiko. Ypač, jei pasirenkami "auksinėmis rankomis" garsėjantys meistrai: bet juk jūs ir pageidaujate aukščiausios kokybės virtuvės baldų, ar ne?

Komentarai

  1. Noriu atnaujinti virtuvę, tad virtuvės baldai šiuo metu man tikras galvos skausmas. Kokį dizainą, spalvas rinktis...Norisi kokybiškų.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą