Perkraustymo paslaugos Belgija-Lietuva

persikraustymą iš Belgijos į Lietuvą
Ambicingi Lietuvos studentai ar karjeristai dažnai savo ateitį mato tik užsienyje. Darbas užsienio šalyse ne tik užtikrina geras karjeros sąlygas, bet ir kylančią kvalifikaciją. Tarp populiariausių šalių, kurias renkasi žmonės žinoma yra ir Belgija. Į šią šalį dažniausiai keliauja tarptautinės politikos mokslus baigę absolventai. Kadangi Belgijos sostinėje Briuselyje yra dvi iš svarbiausių Europos sąjungos institucijų, dėl šios priežasties karjeristai renkasi šią vietą, nes mato ten puikias galimybes. 

Dažniausiai jauni studentai persikausto į Belgiją su mainų programa ERASMUS, kuri suteikia ne tik geras mokslo, bet ir gyvenimo sąlygas. Tikrame studentų miestelyje Liuvene verda gyvenimas bei pramogos, kurios taip sužavi atvykėlius, kad jie nusprendžia ten pasilikti ilgiau. Jeigu yra užsispyrimo, galimybė suderinti studijas su darbu šioje šalyje labai paprasta.

Studentai apie persikraustymą iš Belgijos į Lietuvą galvoja tuomet, kai pabaigia mokslus. Yra kelios priežastys dėl ko taip atsitinka: 

  1. Pragyvenimas Belgijoje yra brangus, nors labai norint ir taupant galima išgyventi;
  2. Rasti gerą darbą sunku, nes darbaviai reikalauja mokėti daugiau nei anglų kalbą;
  3. Dažniausiai emigrantai dirba virtuvėje, ne pagal specialybę, kur nereikia didelių įgūdžių (indų plovimas);
  4. Didelės būsto nuomos kainos – už kambarį galima mokėti net 300 eur.;
Žinoma, gyvenimas Belgijoje vilioja ne vien dėl karjeros galimybių ar pramogų. Reikia prisiminti, jog ši šalis yra tarp trijų populiariausių Europos valstybių (Anglijos, Olandijos, Prancūzijos), todėl galima labai paprastai keliauti iš vienos šalies į kitą. Ir jeigu nepavyksta įsitvirtinti Belgijoje, karjeros galima siekti iš kaimyninėse šalyse.

Žmonės, kurie nori save realizuoti šioje šalyje visada atras išeitį iš bet kokios padeties. O jeigu ne, tai visada yra galimybė sugrįžti į Lietuvą.

Komentarai

  1. finansinė pagalba

    Paskolos pasiūlymas: dayvilla.hayley@gmail.com
    Aš esu prekybininkas, akcininkas finansinių institucijų, bankų ir NVO visame pasaulyje. Po finansų krizės, kurie kelia grėsmę šiuolaikine ekonomika, nedarbo lygis didėja kiekvieną dieną, aš nusprendė suteikti paskolas 20000 € iki 20,5 milijonų eurų sąžiningi žmonės, nepaisant jų mėnesinės pajamos stengiasi užbaigti projektą. Kontaktai: dayvilla.hayley@gmail.com
    Susisiekite su manimi gauti daugiau informacijos!
         finansinė pagalba

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą