Kuo skiriasi profesionalios SEO paslaugos nuo mėgėjų žaidimų?

profesionalios SEO paslaugos
Internetas perpildytas SEO ( svetainių optimizavimo paišekos sistemoms) siūlančiomis agentūromis. Visos iš jų išdidžiai matuojasi profesionalo kepurę. Deja, tenka išgirsti nusivylusių tokių agentūrų ir paslaugas siūlančių specialistų klientų abejones SEO efektyvumu. Tačiau tokia situacija susidaro ne dėl SEO, o dėl žmonių, neturinčių nei įgūdžių nei žinių apsiimtam darbui atlikti. Kaip Juos laiku atpažinti? 

Pasirašydami sutartį turite joje konkrečiai nurodyti kiekvienos šalies pareigas ir atsakomybes. Jeigu norite įsigyti profesionalias SEO paslaugas pirkimo metu įtariai žvelkite į specialistą žadantį bent vieną iš, šių, keturių pažadų, nes, tokiu atveju, susidūrėte su šarlatanu: 
  • Garantijos – SEO rekomendacijos nuolat kinta. Nerečiau kinta ir verslo segmentas, pramonė, konkurentų elgesys. Todėl joks profesionalas negali duoti ilgalaikių garantijų.
  • Greiti arba momentiniai rezultatai – žaibiškų rezultatų galima tikėtis „Google adwords” reklamos kampanijos metu. Jeigu SEO taktika - gauti greitų rezultatų – vadinasi bus naudojami draudžiami metodai tam, kad šiuos tikslus pasiekti. Su „juodu” SEO galima tik greitai būti nubaustam „Google” algoritmų ir nusiristi į reitingų žemumas arba išnykti kaip dūmas iš paieškos sistemų. Grįžimas į buvusias pozicijas gali trukti net porą mėnesių ir ilgiau. Todėl profesionalios SEO paslaugos teikiamos griežtai pagal rekomendacijas ir jau patvirtintus metodus, o ten apie jokius žaibiškus rezultatus nekalbama. 
  • Užimti pirmą poziciją „Google” paieškoje – Skamba puikiai galimybė tapti favoritu pagal lankomumą, bei prekių perkamumą (juk būtent tai ir atneša iškovotas Nr.1). Tikimasi, kad Jūs jį gausite, tačiau tai tik maža dalimi priklauso nuo SEO agentūros ekspertų. Kad ir kokios profesionalios SEO paslaugos būtų suteikiamos pirmosios vietos užimamos tuomet, kai konkurentai snaudžia ir situacija aprimsta. Tačiau vos tik konkurentams pradėjus spausti SEO mygtuką, TOP penki reitingai pradeda keistis kelis kartus per dieną. 
  • Nuorodų bus į valias – Negalite turėti aukšto reitingo paieškos sistemose be ateinančių nuorodų. Tačiau prieš sudarant sutartį su SEO agentūra įsitikinkite, kad jų teikiamos nuorodos yra gautos laikantis etikos principų, o taip pat jos yra patikimos (t.y. nenupirktos). Profesionalios SEO paslaugos skiriasi nuo šarlatanų aukštais reikalavimais darbo etikai ir griežtu „Google” rekomendacijų sekimu. 




Komentarai