Ką tavo pasirinktas sijonas pasako apie tave?

Sakoma, kad žiniasklaida gali į mūsų sąmonę įrašyti mintį esą bet koks beformis maišas yra suknelė. Tačiau kiekvienos iš mūsų akis patraukia vis kitokie stiliai ir drabužių deriniai. Psichologai sako, kad tai nemažai išduoda apie mus. 

Mini

Mini sijonai internetu dažniausiai yra savimi nepasitikinčių moterų pasirinkimas. Tačiau tam nėra jokio pagrindo. Šalin iš gyvenimo imti viską trukdančius stereotipus. 

Kita vertus, mini sijonai internetu gali būti itin stilingas pasirinkimas. Tereikia žinoti kelis triukus. Tarkim, tokie sijonai 2016 nešiojami kartu su uždara palaidine ir storesnėmis tamprėmis buvo mados hitu. 

Maxi 

Dažniausiai vaikomasi stereotipų, esą maxi sijonai apkunioms turėtų būti pagrindinis pasirinkimas. Tačiau juos mėgsta ir renkasi labai linksmos ir komunikabilios asmenybės. Paprastai jos drąsiai laužo nusistovėjusius standartus. 

Beje, jų priešingybė moterys, kurių spintoje karaliauja klasikiniai sijonai. Tai tradicinių pažiūrų dailiosios lyties atstovės, kurių prioritetų sąrašo viršuje yra šeima. 

Ryškios spalvos

Visos ryškių spalvų šalininkės priskiriamos prie valiūkiškų ir jaunatviškų moterų tipo. Tai linksmos, draugiškos ir kiek nerūpestingos asmenybės. Tu keliauji per gyvenimą lyg per vieną didelį nuotykį. Greičiausiai turi visą būrį draugų ir draugių, o pati negali sulaukti rytojaus. Kas žino kokių staigmenų jis atneš? 

Sijonai pagal figūrą

Sunkiausiai psichologams sekasi apibūdinti moteris, kurių spintoje parinkti sijonai pagal figura. Dažniausiai čia yra įvairių stilių, spalvų, raštų ir ilgių sijonų. Lieknoms ir aukštoms merginoms puikiai dera dailiai priglundantys ilgi sijonai internetu. Tačiau šių damų garderobą puošia įvairūs sijonai modeliai. 

Viena aišku, kad tai matematiškai tikslios ir smulkmeniškos asmenybės, kurios šaltą protą ir logiką vertina labiau nei emocijas ir jausmus. 

Tarp kita ko: 

  • Psichologai tikina, kad svarbu ne tik tai kokie sijonai internetu yra pasirenkami, tačiau ir pirkimo įpročiai. Žinant kada ir kaip yra įsigyjami sijonai internetu galima nusakyti juos perkančiosios polinkį į impulsyvius sprendimus, socialinį statusą ir net šeimyninę padėtį (ir tai nesusiję su pasirinktais paieškos žodžiais, tarkim, pigus sijonai internetu).
  • Keista ir net baugu, kad perkami sijonai moterims internetu gali tiek daug pasakyti apie mus. Įdomu ką apie vyrus pasako jų pasirinktos kelnės?


Komentarai