Nauji butai Vilniuje patogiam gyvenimui

Ieškantiems modernios ir patogios vietos ramiam gyvenimui - Vilnius puikus pasirinkimas. Žinoma, galite sakyti, jog tai didmiesčio ūžesys, nuolatiniai kamščiai ir masės žmonių, tačiau architektai, besirūpindami naujos statybos butais jau žino, kaip visa tai išspręsti. Butai Vilniuje šiandien kuriami pagal modernias šiuolaikiškas tradicijas ir pritaikyti įvairių poreikių žmonėms.

Bijantiems, kad Vilniaus didmiesčio šmėkla pasiglemš Jūsų gyvenimus - štai Jums keli nepaneigiami argumentai, kodėl verta rinktis butą Vilniuje.

1. Puikus susisiekimas. Modernūs daugiabučiai sostinėje jau senokai nėra kepami pačiame sostinės centre. Žmonėms nusprendus, kad patogesnis gyvenimas - už miesto, architektai tuojau pat pradėjo kurti projektus, kuriuose daugiabučiai namai statomi rajonuose, kur itin patogus ir išvystytas  susisiekimas su visais miesto rajonais. Naujakuriai, apsirinkę butą Vilniuje gali patogiai nukeliauti į darbą, o vakare džiaugtis ramybe, kuri nė nekvepia didmiesčio kamščiais ir negąsdina triukšmu.

2. Pigesnis šildymas. Dažnai teigiama, jog butai Vilniuje - tik turčiams. Mat čia ne tik butai brangiai kainuoja, bet ir už komunalines paslaugas tenka nemažai mokėti. Tuo pasirūpino modernius daugiabučius statantys profesionalai. Kodėl reikėtų rinktis naują butą sostinėje? Nes čia šildymas greičiausiai Jums kainuos pigiau nei bet kokiame mažesnio miesto senos statybos daugiabutyje. Taip yra todėl, kad naujuose namuose dažniausiai įrengtas automatinis šildymas. Taigi, savo namuose šilumos kiekį ir intensyvumą galėsite reguliuoti patys. To  rezultatas - gerokai mažesnės sąskaitos už šildymą.

3. Vieta automobiliui. Nauji butai Vilniuje taip pat turi dar vieną nepralenkiamą pranašumą - vietą automobiliui. Turbūt tenka nuolat girdėti apie nesibaigiančius kamščius sostinės centre, o gyventojai nuolat skundžiasi, jog po darbo kieme neranda vietos nuosavam automobiliui. Tuo pasirūpino naujus daugiabučius kuriantys projektuotojai. Dažniausiai įsigiję butą moderniame projekte, su juo kartu gausite ir vietą automobiliui, galbūt net požeminėje stovėjimo aikštelėje.
Niekuomet po darbo važiuojant namo nereikės sukti galvos, kur palikti mašiną.

4. Saugi vaikystė. Didelė didmiesčio baimė tėvams yra vaikų saugumas. Tėvai neretai baiminasi, jog didmiestyje pilna grėsmių jų atžaloms. Gyvendami naujame daugiabutyje apie tai galvoti nebus jokių priežasčių. Naujų daugiabučių projektai kuriami šeimoms, norinčioms patogiai ir saugiai gyventi. Todėl prie kiekvieno daugiabučio statoma šiuolaikiška žaidimų aikštelę, kuri dažniausiai
 būna montuojama iš tokių medžiagų, kurios nekenkia organizmui. O dažnai - ir itin saugios, pvz., su paminkštinta danga.

Komentarai