Blakstienų priauginimas

Moters akys – jos sielos veidrodis. Jos keri ir žavi ne tik visus vyrus, bet ir tą vienintelį. Dėl to akims prižiūrėti skiriama itin daug dėmesio ir laiko. Akių spalvą galima pakeisti specialiais kontaktiniais lęšiais. Jų ryškumą pasididinti keliomis makiažo technikos gudrybėmis, tačiau įspūdingiausia akių dalis visada išlieka blakstienos. Yra naudojami specialūs tušai ir šukos, tačiau jos blakstienų apimtį padidina tik labai nežymiai. Blakstienų priauginimas yra užtikrintas būdas pasikeisti ir pasauliui pristatyti įspūdingiausią žvilgsnį.




Blakstienų priauginamas atliekamas namuose arba grožio salone. Tai viena iš populiariausių grožio paslaugų, šalia tokių kaip kirpimas, plaukų tiesinimas keratinu, maniukiūras ir t.t. Svarbu, kad šią procedūrą atliktų geras meistras.

Blakstienų priauginimas Vilniuje kainuoja apie 60-100 litų priklausomai nuo meistro patirties ir vietos, kur ši procedūra atliekama. Nors tai nėra labai brangi procedūra (kai kuriuose salonuose paprastas kirpimas kainuoja 80 litų), jis nėra atliekama labai dažnai. Blakstienų priauginimas ir plaukų tiesinimas keratinu – savotiška investicija į išvaizdos pokyčius ir yra daromos prieš tam tikras šventes. Pavyzdžiui prieš dalyvaujant kokiame iškilmingame renginyje, pavyzdžiui, vestuvėse ar krikštynose ar kokiame prabangiame vakarėlyje.

Kaip vyksta tas blakstienų priauginimas? Ar tai skausminga procedūra? Blakstienos pas kai kuriuos žmones auga gana retai, dėl to ši procedūra siekia padaryti jas tankesnes. Blakstienų plaukai specialiais kuokšteliais yra prilipdomi prie jau esančių blakstienų. Taip blakstienos tampa storos ir tankios. Ši procedūra yra itin kruopšti ir užima šiek tiek laiko. Pora valandų klientė turi sėdėti labai ramiai, nes bet koks krustelėjimas gali pakenkti visai procedūrai, o gal net ir akims. Klijuojamos blakstienos specialiais klijais, kurie gali sudirginti akis. Tai nemalonu, nors ir nepavojinga. Dėl to ši procedūra reikalauja preciziškumo ir susikaupimo tiek iš meistro pusės, tiek iš klientės. Čia ne kirpimas, kai klientė gali visiškai atsipalaiduoti, nes plaukai tokio preciziškumo nereikalauja.

Blakstienos priauginamos naudojant tikrus plaukus. Norint pasiekti geriausių rezultatų, vėliau jos yra nudažomos, kad būtų dar ir vienodos spalvos. Dažymo procedūra yra tokia pati, kaip ir natūralių blakstienų dažymas.

Ši procedūra yra itin populiari tarp viešumoje dažnai pasirodančių moterų. Akių grožis moterims reiškia didesnį pasitikėjimą savimi, o šis jausmas joms padeda susitvarkyti su visomis problemomis darbe ir asmeniniame gyvenime, taigi, galima sakyti, jog tai yra savotiška terapija, kaip ir Braziliškas plaukų tiesinimas keratinu, nauja šukuosena, įspūdingas manikiūras ar kuri kita grožio procedūra.

Komentarai