Kaip išradingai panaudoti lėktuvo bilietus?

lektuvo bilietai
Kai daugumai žmonių lektuvo bilietai tiesiog suteikia galimybes įsėsti į orlaivį ir aplankyti svečias šalis, esti žmonių, kurie prisigalvoja keisčiausių dalykų, kuriuos galima nuveikti su šiomis popierinėmis grožybėmis. Kam dar gali būti panaudoti lektuvo bilietai i Tailanda? Kas galėtų būti puikus knygos skirtukas? Kuo trenkti neklaužadai vaikui per ausį taip, kad jis nesiskustų tačiau būtų pakankamai nubaustas? Apie tai ir dar daugiau – šiame straipsnyje.

Knygų skirtukai

Jeigu jau pas jus atsirado panaudoti lektuvo bilietai, jūs visai neprivalote jų tučtuojau išrūšiuoti kartu su popierinėmis prekėmis ir išmesti į kiemą. Ne – tai, ką jūs turite padaryti, tai pasukti smarkiau galvą ir paklausti savęs – kur gi dar galima išradingai panaudoti šiuos po lektuvo atlikusius niekučius? Knygų mėgėjams mintis, kad bilietai gali būti naudingi kaip knygos skirtukai, ateis savaime. Tad jie ir panaudos taip praktiškai turimus kartoninius dalykėlius.

Tačiau nepamirškite, jog lektuvo bilietai Oslas – Vilnius gali tapti, tarkime puikia lauktuvių dovana, kuria pradžiuginsite jūsų iš kelionės laukiančius artimuosius. Žinoma, kad nereikėtų dovanų vežti tik tiek – panaudoti bilietai verčiau turėtų pasitarnauti kaip dekoracija. Arba – kaip dailus ir simboliškas dovanų vežamos knygos skirtukas. Žinote, kaip ligoninėse daktarui yra įteikiamos pakišos? Kartais – tiesiog į knygą įdedant voką, kai daktarui savaime aišku, jog prasklaidžius knygelės puslapius bus galima rasti pinigų. Tai taip pat gali pasitarnauti ir lektuvo bilietai - tegul jūsų iš po kelionės laukiantys artimieji iš karto žino, jog laukia jūsų ne be reikalo. Štai jūs paduodate knygą, štai jie ją praskleidžia, štai ir randa puikiąją jūsų lauktuvę lektuvo bilietai i Vokietija tampa puikiu knygos skirtuku.

Vienkartinių įrankių menas

Atrodo, jog skamba nesuderinamai? Lektuvo bilietai Anglija - Lietuva ir vienkartiniai įrankiai? Jūs klystate! Labai dažnai vos išlipus iš lektuvo susiduriame su problema - norisi valgyti kokias nors mišraines, tačiau sunku rasti tinkamus vienkartinius įrankius. Greičiausiai juos tiesiog pamiršote įsimesti, o jeigu rankinėje bagaže vežėtės neružaveikines šakutes ir peilius – oro uosto personalo buvote gražiuoju paprašytas į lektuvo saloną tokių daiktų – ginklų nesinešti.

Tad tai, ką jums reikia padaryti – tiesiog ir vėl panaudoti šiek tiek savo turtingosios fantazijos. Tegul lektuvo bilietai tampa pačiais patikimiausiais stalo įrankiais, su kuriais jūs ir supietausite naujoje šalyje savo pirmąjį maistą.

Naudokite vietoje vienkartinių įrankių tai, ką turite. Pasitelkite savo rankų miklumą ir lektuvo bilietai greitai taps pailgomis siauromis lazdelėmis, su kuriomis galėsite puikiai valgyti. Visai kaip kinai – jie taip pat smaguriauja su lazdelėmis, o ne šakute ir peiliu.

Dekoruokite savo kambarį

Skoningą ir modernų interjerą savo kambaryje sukurti pasiseka ne kiekvienam. Tačiau jeigu jau jūs esate tikrai pakvaišęs keliautojas, kodėl gi nepadarius taip, kad lektuvo bilietai i Airija po kelionės atsidurtų ant jūsų sienos? Klijuokite bilietus ant tapetų, ant negražių sovietinių spintų durelių, puoškite bilietais savo kambarį ir jūs išgausite naują neįtikėtinai modernų bei dinamišką kambario interjerą. Lektuvo bilietai i Australija turėtų atsidurti garbingiausioje trofėjų vietoje, nes tokią tolimą kelionę patirti gali ne kiekvienas keliautojas. Juk nuskristi į šį žemyną – labai brangu.

Lektuvo bilietai internetu užsakomi ir atsispausdinami spausdintuvu. Tad jūs galite iš karto atspausdinti kelias bilietų kopijas, ir jau prieš išvykstant jomis išsidekoruoti savo kambarį. Tad grįžus iš kelionės iš karto galėsite nesukdami galvos kristi į patalus ir užmigti saldžiu užsitarnautu poilsio miegu. Saldžių sapnų!

Komentarai

  1. Labai įdomūs pasiūlymai kur dar gali būti panaudoti lėktuvo bilietai. Nors pati bilietų kaip valgymo įrankių nenaudočiau, nes bent man ta neatrodo higieniška. Bet manau, kad knygos skirtukui bilietai yra pats tas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą