Neretai virtualaus bendravimo pagrindiniu tikslu tampa seksas

Šiandien vis populiaresnės tampa virtualiosios pažintys. Bendrauja, pažinčių ieško ne tik jaunimas, bet ir solidesnio amžiaus asmenys, norintys rasti antrąją pusę arba gyvenimo draugą. Kiti net ir neslepia, kad pagrindinis tikslas, dėl ko jie užsiregistravo toje svetainėje – tai seksas. Kiti net neslepia, kad yra sukūrę šeimą ir tik ieško būdų laisvalaikiui paįvairinti. Tad reikia labai atsirinkti, su kuo bendraujame ir su kuo ketiname eiti į pasimatymą, kad nė viena, nė kita pusė neliktų nusivylusi ir nesuprasta.

Pasitaiko atvejų, kai merginos, užsiregistravusios erotinių pažinčių svetainėse, siūlo intymias paslaugas, atlikti erotinius masažus su „laiminga pabaiga“ ir kt. Daugiausia, kaip pastebima, tokias paslaugas teikia išsiskyrusios arba vienišos vaikučius auginančios moterys, kurios, teikdamos įvairaus spektro intymias paslaugas, taip stengiasi pagerinti savo mažųjų buitį. Tačiau tai Lietuvoje nėra legalu, nors pažinčių portalų administracija per daug nesigilinta į skelbimų tekstus ir paantraštes bei neskuba šalinti net ir tokių anketų, kurios akivaizdžiai sukurtos norint pasiūlyti intymias paslaugas, kuriose publikuojamos gašlios nuotraukos ir kur aiškiai propaguojamas seksas ( title „seksas“).

Internete šiek tiek skiriasi ir vyrų bei moterų bendravimas: vyrai linkę kuo greičiau virtualų bendravimą pakeisti realiu: vos susipažinus, jie besigėdina merginos kviesti į pasimatymą, prašyti telefono numerio. Tuo tarpu merginos nori geriau pažinti žmogų, kad sutaupytų laiko ir nervų, kad nereikėtų eiti į pasimatymą su žmogumi, kuris joms tikrai netiks ir nepatiks. Tad merginos šiuo atžvilgiu yra atsargesnės, jos nori rimtų santykių, pagalvoja apie šeimą, o štai vyrų pasimatymų tikslas dažniau yra seksas bei malinus laisvalaikio praleidimo būdas. Vyrai taip pat dažniau linkę pasiūlyti romantiškų išvykų, susitikimų viešbučiuose ir panašiai.
Vienas labai geras patarimas – iš interneto pažinčių nesitikėti pernelyg daug. Tokios pažintys atneša ne tik meilę, susižavėjimą ir aistrą, bet neretai ir nusivylimą, skausmą ir liūdesį, pasijuntama apgautais ir sutryptais. Jei gavote labai gražią, šiltą ir užburiančią žinutę iš kokio nors vyriškio, nepuoselėkite tuščių vilčių, kad jis ir bus tas princas ant balto žirgo, ypač jei jo anketa pustuštė, o nuotraukos nėra nė vienos.

Jei sulaukėte pasiūlymo susitikti pasimylėti arba kažkas teiraujasi, kokios jūsų pozos yra mėgstamiausios, geriau neatrašykite, negaiškite savo laiko ir nesivelkite į tuščias diskusijas. Interneto erdvėje laikui bėgant išmokstama bendrauti ir atsirinkti, kurios pažintys yra vaisingos, iš kurių geriau nelaukti nieko rimto, o kurių tikslas – seksas ir seksualinio potraukio patenkinimas nepaisant to, kad namuose laukia kitas partneris ar net krūva vaikučių. Interneto erdvėje žmonės jaučiasi lyg už sienos, nematomi, todėl leidžia sau daug daugiau negu leistų realybėje – turėkite tai omenyje ir visko per daug nesureikšminkite.

Komentarai