Automobilio plovimas su Easyshine.eu ekologiškomis priemonėmis

Ar kada esate pagalvoję apie lengvesnį ir daug paprastesnį automobilio plovimo procesą? Apie plovimą, kuriam nereikia jokio vandens, kurio efektas yra ilgaamžiškesnis, o pakartotinis plovimas kelią juoką? Šiandien visa tai įmanoma su ekologiškomis Easyshine.eu automobilio plovimo priemonėmis. Pamirškite ilgas eiles prie automobilių plovyklų, dabar viskas yra iš tiesų daug paprasčiau.

Ekologiškas automobilio plovimas – visame pasaulyje greitai populiarėjanti automobilių priežiūros paslauga. Plovimo metu naudojamos tik kokybiškos ir gamtos neteršiančios priemonės. Joms nereikia vandens, todėl automobilį patogu plauti tiek savo kieme, tiek ir už jo ribų. Lietuvoje gausu jau ir automobilinių nano plovyklų, kurios efektyviai naudoja šias ekologiškas priemones kiekvieno kliento automobiliui. Tai tikrai patogu ir šiuolaikiška, kadangi nano technologijos pagrindu paremti plovimo gaminiai biologiškai suyra, taip nepalikdami jokių žymių ar kalkių dėmių.

Automobilio plovimui naudojamos Easyshine.eu priemonės palieka įspūdingą efektą. Automobilio paviršius įgauna ilgalaikį spindesį, apsaugą nuo ultravioletinių spindulių, druskų poveikio, purvo, dulkių ir kitų nešvarumų, pasitaikančių keliuose.  Patentuotos ir kokybiškos priemonės padengia automobilį specialia hidrofobinių savybių turinčia danga, lengvai atstumiančia nešvarumus bei purvą kitų važiavimų metu. Po plovimo susikaupusį purvą daug lengviau ir pašalinti, tam nereikia daug pastangų ar pakartotinio plovimo.
Plovimas turi ir poliravimo savybių. Plaunant automobilį daugiau nei kelis kartus su nano priemonėmis, pasidengia ir ant paviršiaus esantys mikro įbrėžimai. Langai šiuo atveju įgauna hidrofobinių savybių, ant jų nesikaupia drėgmė, langai išlieka švarūs ir be kalkių pėdsakų, ko sunku būtų išvengti įprasto plovimo metu. Kitomis ekologiškomis priemonėmis galima efektyviai išblizginti ir automobilio ratlankius, padangas, saloną. Ekologiškas plovimas padeda atnaujinti odą, paneles, kilimėlius ir kitas interjero detales. Pakanka užpurkšti gaminį ant norimo paviršiaus ir jį kruopščiai nuvalyti mikropluoštą turinčia šluoste. Visa tai iš ties paprasta ir patogu.

Taigi, ekologiškas automobilio plovimas itin populiarėjanti paslauga Lietuvoje, kurią galite išmėginti ir jūs patys. Tam tereikia tinkamų priemonių ir šiek tiek laiko. Rezultatai nustebins, o ilgai išliekantis automobilio spindesys teiks malonumą vos ne kiekvieną dieną.




Komentarai

  1. Kaip šaunu, kad jau yra tokios technologijos, kurių pagalba po plovimo langai įgauna tokias sąvybęs dėl ko nesikaupia drėgmė, kalkės. Šaunu.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą