Koks Asus kompiuteris atitiks Jūsų poreikius?

Asus firma gerai žinoma visame pasaulyje, o jos gaminami kompiuteriai tinka ir verslininkams, ir namų vartotojams. Šiandien apžvelgsime trijų skirtingų kainų Asus gaminius. Pradėsime nuo X751LB, kurį šiuo metu internetu galima įsigyti už 630 eurų. Kitas apžvelgiamas Asus produktas bus N550JK, kainuojantis apie 900 eurų. Trečiasis apžvelgiamas modelis – X550LD, kurį galima įsigyti vos už 400 eurų.

Asus X751LB nešiojamas kompiuteris dažniausiai parduodamas su naujausia Windows 8 operacine sistema, o didesnė nei įprasta 17.3 įstrižainė patvirtins, jog šiuo įrenginiu ne tik patogu dirbti, bet ir žiūrėti filmus arba žaisti žaidimus. Procesorius neblogas – Intel i5, kuris nusileidžia tik naujausiam i7. Ekrano raiška paremta HD+ technologija, tačiau ekranas nėra, kaip dabar madinga, matinis – jis paliktas blizgus, todėl galimas daiktas, kad ne visiems verslininkams patiks šio kompiuterio monitorius. Visgi, už tokią kainą parduodamas gaminys jus nustebins tuo, jog čia yra ir dvigubo sluoksnio optinis įrenginys, HDMI prieiga, keturi gigabaitai operatyviosios atminties (jeigu kompiuteris reikalingas biuro darbams ar filmams, tai tikrai per akis).

Asus N550JK kompiuteris skirtas ir pramogoms, ir darbui. Galima sakyti, kad šio įrenginio, kurio kaina įprastai siekia 900 eurų, pagrindinis privalumas yra galinga vaizdo plokštė. nVidia GeForce GTX yra vienas didžiausių šio kompiuterio privalumų, tačiau prabanga prasideda jau nuo korpuso – jis nėra plastmasinis, kaip būtų įprasta, bet pusiau aliuminis. Graži sidabrinė spalva talkina įspūdingam šio gaminio dizainui. 8 gigabaitai operatyviosios atminties ir pats naujausias i7 procesorius, net vienas terabaitas kietojo disko atminties – tai tik keletas galingų elementų įspūdingame Asus N550JK kompiuteryje. Lyginant su kitų firmų gaminiais, šis kompiuteris savo kaina panašus į HP verslo klasės kompiuterius, kuriuos dabar taip pat galima įsigyti pigiau, kadangi Hewlett-Packard skaidosi ir siūlo savo vartotojams patrauklias kainas už moderniausius technologijų sprendimus.

Trečiasis mūsų apžvelgiamas produktas – Asus X550LD. Jis skirtas visiems - namų vartotojui, pramogoms ar darbui. Kompiuteris nustebins lengvu svoriu – jis vos sunkesnis nei du kilogramai. Iš kitos pusės, už 400 eurų jūs gaunate ne tik spartų i3 procesorių, tačiau ir vieną terabaitą kietojo disko atminties, 4 gigabaitus operatyviosios atminties, Altec technologijos audio garsintuvus, kurie itin patiks muzikos entuziastams. Yra naujausia USB 3 jungtis, HDMI, taip pat ir dvigubo sluoksnio optinis įrenginys. nVidia Geforce GT 820M vaizdo plokštė leis stebėti HD filmus be jokių trikdžių. Taip pat, galėsite pažaisti daugelį naujausių žaidimų.

Vienas pagrindinių privalumų, kuriuos turi Asus gaminiai – net trijų metų garantija. Bendrai apžvelgus įmonės gaminių asortimentą, galima drąsiai sakyti, kad ir pigiausias Asus kompiuteris turi didesnius nei vidutiniškus techninius parametrus, o ilgesnė nei įprasta garantiją užtikrins gaminių ilgaamžiškumą, o nutikus kokiai nelaimei, būsite tikri, kad jūsų pirkiniu pasirūpins garantinis servisas.

Daugiau informacijos apie Asus gaminius ir skirtingus modelius galite rasti internetinėje parduotuvėje kompiuteriai.lt. Jei nežinote kokio kompiuterio reikia būtent jums, visada galite pasikonsultuoti su parduotuvės konsultantais, kurie padės išsirinkti jūsų poreikius atitinkantį gaminį. 

Komentarai