Amžinas klausimas: „Kaip numesti svorį?“

kaip numesti svorį
Milijonai žmonių visame pasaulyje siekia atsikratyti nereikalingų kilogramų ir pasiekti užsibrėžtą tikslą. Yra sukurta gana nemažai teorijų ir programų, kurios padeda numesti svorį nesportuojant, tačiau daugelis pripažįsta, kad sportas yra būtinas metant svorį. Yra nustatyta, kad net 90 proc. žmonių, kurie neturi genetinių problemų, gražią figūrą išlaiko būtent sportuodami.

Atsiradus antsvoriui dažniausiai užduodamas klausimas yra „Kaip numesti svorį?“ Patarimų tiek iš draugų, tiek internete galima rasti begalę, tačiau kaip išsirinkti tinkamausią variantą dažnu atveju yra sudėtinga. Kiekvienai kūno vietai svorio metimo metodai yra skirtingi, taigi plačiau apie kiekvieną iš jų.

Kaip numesti svorį po gimdymo?

Dauguma moterų imasi mažinti suvalgomo maisto kiekius, nepagalvodamos, kad tam tikri produktai yra itin reikalingi kūdikiui, kuris šias medžiagas gauna kartu su mamos pienu. Metant svorį svarbi visavertė mityba, apetitą didina nuovargis, todėl yra būtina, kuo daugiau ilsėtis, todėl reikia pakankamai išsimiegoti, vaikščioti. Geriausia atsikratyti svorio yra nustojus žindyti, tuomet jau galima reguliuoti maisto kiekius ir sportuoti. 

Kaip numesti svorį nuo šlaunų ir pilvo?

Norint numesti svorio nuo pilvo patariama vengti perdirbtų angliavandenių. Norint pakeisti perdirbtus angliavandenius galima vartoti kuo daugiau grūdinių produktų. Daugelis galvoja, kad riebalai kenkia, tačiau jie yra būtini. Šiuose produktuose esantys riebalai yra nepavojingi: alyvuogės, avokadai, riebi žuvis, sojos produktai, imbieras, česnakas, čili pipirai bei žalioji arbata. Kaip numesti svorį nuo pilvo? Daugelis galvoja, kad labiausiai numesti svorį pameda atsilenkimai, tačiau masažinio lanko sukimas dar geriau tirpdo riebalus. 


Kaip numesti svorį nesportuojant? 

Vienas geriausių patarimų būtų, kuo daugiau judėti. Stenkites valgyti kuo daugiau produktų, kuriuose yra baltymų. Atsisakykite greito maisto ir stenkites valgyti kokybišką bei visavertį  maistą. Nepamirškite gerti kuo daugiau vandens, tačiau nepersistenkite. 

Kaip numesti svorį nuo šonų? Ir kaip numesti svorį nuo rankų?

Atrodo tai visiškai skirtingos kūno dalys, tačiau metant svorį patarimas yra tik vienas – sportuoti. Jokios dietos nesumažins apimčių nuo rankų ar šonų, tam turi būti pasitelktas sportas. 

Gana dažnai pasitaikantys klausimai yra: kaip numesti svorį greitai arba kaip numesti svorį per savaitę? Norint itin greitai numesti svorį reikia derinti maista ir mažinti suvartojamo maisto kiekį.

Komentarai