Prekės namams, kurias turėtum įsigyti prieš žiemą

prekės namams
Ar įsivaizduoji, kas būtų, jei nebūtų žiemos? Jei nesikeistų sezonai? Būtų įdomi patirtis, juk yra pasaulyje vietų, kur yra tik du metų laikai ir žmonės visai puikiai gyvena, neįsivaizduodami, jog mes gyvename su keturiais metų laikais. Tačiau yra kaip yra ir vėl rudeniui užleidžiant eterį žiemai, mūsų namai pasipildo naujais daiktais, kurie padės išgyventi žiemos šaltuką. Kokios tos prekės namams, be kurių žiema būtų sudėtingesnė?
Kilimėlis prie durų. Toks paprastutis, nedidelis daikčiukas, į kurį kasdien valomės kojas. Tačiau per metus laiko jis pakankamai susidėvi ir rudenį atėjus „šlapiajam“ periodui, jis jau nebegali sugerti viso purvo ir bei vandens ir šie pradeda neštis į kambarius. Kad to būtų galima išvengti, reikėtų pasirūpinti nauju kilimėliu prie laukinių durų, o žiemos sezonui prieangyje įtaisyti ir antrą kilimėlį – dviguba nauda.
Reikmenys statyboms. Žiema  nėra intensyvus statybų metas, tad visas statybos prekes ar susijusias prekes namams galima įsigyti pigiau. Akcijos ir nuolaidos leidžia sutaupyti nemažus pinigus, todėl jei planuojate pavasarį remontą, per žiemą galima pasižvalgyti tam prireiksiančių prekių – kopečių, šepetėlių, įvairių grąžtų ar kitų įrankių bei priemonių.
Elektriniai židiniai. Už lango krenta pirmosios snaigės, miela švelni romantika, kuriai trūksta tik židinio. Tačiau turėti židinį namuose, net jei tai daugiabutis, nėra misija neįmanoma. Įsirengti  elektrinį židinį nereikia leidimų ar specialių statybų, namų per projektavimo. Todėl juos galima tiesiog įsigyti parduotuvėje ir iškart naudoti – mėgautis šiluma ir ugnele.
Dekoro detalės. Žiemos pradžia primena, kad ne už kalnų ir Kalėdos ir Naujieji metai. Todėl pats laikas peržiūrėti savo Kalėdinių dekoracijų, eglutės žaisliukų turtą, sugalvoti šių metų dekoracijų temą ar spalvą ir susidaryti sąrašą ką dar reiktų įsigyti. Gruodžio pradžia palankiausias metas tokioms prekėms, nes yra didžiausias pasirinkimas. Per šventes taip pat visuomet norisi daugiau žvakių, žvakidžių, šaltų ugnelių ir panašių gėrybių, kurios puošia šventę.
Sniego kastuvai, grandytuvai. Sniego kastuvas yra vienas tų daiktų, be kurio neišsisukti žiemą. O jei turi automobilį, tuomet jis privalo būti bagažinėje ilgesnės kelionės metu (ar šiaip nuolatos). Kaip ir sniego grandytuvas, be kurio neprasideda joks rytas.
Taigi sezono pradžia visuomet geras laikas pasidaryti mini inventorizaciją ir įsigyti naujų prekių.

Komentarai