Nauja grindų danga ir šilumos paieškos

Landero trisluoksnis parketas
Vienas iš būsto remonto etapų yra grindų dangos keitimas. Beieškant atrandamas ir Landero trisluoksnis parketas. Labiausiai juo susidomi tie, kuriems aktualu, kad danga būtų tinkama šildomoms grindims. 

Landero teigimu, trisluoksnė parketlentė buvo sukurta kloti ant šildomų grindų. Konstrukcija yra apgalvota, orientuota į stabilumą. Į stabilumą net ir kintant patalpų temperatūrai. Trijų sluoksnių struktūra yra ilgaamžė, o tai aktualu kiekvienam – juk renkantis grindis svarbu, kad jos būtų patikimos, kad praėjus savaitei ar mėnesiui nesusidėvėtų. Visi sluoksniai yra funkcionalūs, vienas kitą papildantys; taip išvengiama deformacijos. Taigi, laikui bėgant pagrindas išlieka stabilus. 

Landero trisluoksnis parketas yra su 5Gs užraktu bei „Click“ sistema. Taip parketlentės itin saugiai užrakinamos. Šitaip užtikrinama, kad nesusidarys tarpų ir neatsiras girgždėjimo. Šios ypatybės reiškia tiek elementarų komfortą, tiek ilgaamžiškumą. 

Džiugi žinia galvojantiems apie tokią grindų dangą – ji su minėtomis užrakto sistemomis gali būti klojama vadinamu plaukiojančiu būdu. Kuo tai naudinga? Sutaupoma laiko ir pinigų. O laikas, kaip sakoma, – pinigai. 

Naujos grindys ir šilumos paieškos yra puikiai suderinamos. Tai aišku domintis trisluoksniu parketu. Grindinio šildymo tema veikiausiai aktuali kalbant apie naujus namus. O šiaip trijų sluoksnių konstrukcija pasitarnaus ir naujame, ir senesniame remontuojamame būste.

Jeigu galvojote, kad yra sudėtinga atrasti optimalų dangos variantą, kuris tiktų, kai grindys yra šildomos, perskaitę šias keletą pastraipų tikriausiai pakeitėte nuomonę. Nes Landero trisluoksnis parketas pagamintas galvojant būtent apie tokius poreikius – apie šildymą. 

Kodėl visa tai svarbu? Todėl, kad metų laikas, kuris vadinamas žiema, yra nenuspėjamas – vieną dieną pliaupia lietus, o kitą dieną žemė apledėjusi, vėliau ima dar labiau šalti. Tad ir pamąstoma apie šildomas grindis. Į tai atsižvelgdami pastatų projektuotojai ir šildymo sistemų specialistai irgi įgyvendina grindinio šildymo sprendimus. 

Taigi, Landero trisluoksnis parketas Lietuvoje itin vertinamas, nes atitinka žmonių poreikius. Namie šilta ir jauku, kai sumontuotos ne tik gražios, bet ir praktiškos grindys. Tokios grindys, kurios yra ilgaamžės. Tokios, kurių priežiūra nereikalauja didžiulių pastangų. Suderinami išties svarbūs privalumai. 



Komentarai