Buhalterinės paslaugos: specialistų rekomendacijos

buhalterinės paslaugos pigiau
Tam tikriems darbams atlikti būtini specialistai. Jeigu galima išmokti gaminti valgyti ir dažyti sienas, tai pats tvarkyti savo įmonės buhalterijos niekada neišmoksite taip gerai, kaip kad darbus atlieka savo srities specialistai. Buhalterija yra ta sritis, kuri sulaukia daug dėmesio ir daug kruopštumo. Vien baigus kursus nepavyks būti geru buhalteriu. Tik nuolatinis darbas ir bandymai galiausiai padeda pasiekti maksimaliai pačių geriausių rezultatų. Juolab, buhalterinės paslaugos pigiau padeda daug sutaupyti ir tuo pačiu gauti tikrai aukštos kokybės buhalterijos darbus.

Ieškodami buhalterio turėtumėte įvertinti dvi galimybes:
  1. Samdytis specialistą, kuris dirba tik Jums.
  2. Kreiptis į įmonę, kuri teikia buhalterijos paslaugas ir gauti visą komandą geriausių profesionalų.
Anksčiau samdymas atrodė gana natūralus reiškinys, tad atėjusi galimybė kreiptis į įmones - nustebino daugelį verslininkų. Visgi, patirtis rodo, kad nustebino teigiamai, kadangi žmonės džiaugiasi, kad gali įsigyti tas pačias paslaugas kur pigiau.

Lyginant dvi minėtas galimybes - geresnė yra antroji. Kodėl? Pagrindinius pliusus, kuriuos mes pastebėjome, skaitykite žemiau. Buhalterinės paslaugos pigiau prieinamos net ir jauniesiems verslininkams.
  • Didelis pliusas yra tai, kad samdydami įmonę, kurioje bus paskirtas konkrečiai Jums skirtas buhalteris, galite sutaupyti labai daug pinigų. Paprasčiausiai, tokiu atveju vieno mėnesio kaina gali būti vos iki šimto eurų. Žinomas, viskas priklauso nuo to, kokį paslaugų komplektą pasirinksite, tačiau bet kuriuo atveju paslaugų kaina bus nepalyginamai mažesnė.
  • Nors su Jumis nuolatos bendradarbiaus vienas buhalteris, tačiau iškilus rimtesnėms problemoms - visa jų komanda gali vieningai dirbti ir bandyti išspręsti iškilusią problemą. Tai labai didelis pliusas, kadangi kelios galvos visada geriau nei viena.
  • Įmonių buhalteriai taip pat pasiruošę prisiimti atsakomybę už suteiktas paslaugas. Buhalterija yra ta sritis, kuri kelia labai daug klausimų ir kuri yra labai komplikuota. Taigi, jeigu netinkamai sutvarkysite buhalterija - gali tekti atsakyti valstybei. Jeigu problemas sukels buhalteris - būtent jo atsakomybė atsiskaityti už atliktus darbus.
  • Įmonių buhalteriai nuolatos tobulėja ir stengiasi atrasti būdus galinčius padėti ne tik greičiau susitvarkyti su buhalterija, tačiau tuo pačiu ir susitvarkyti ją kokybiškiau bei aiškiau. Jeigu samdomas buhalteris norėtų mokytis - darbdavys turėtų jį išleisti iš darbo, juolab, net turėtų sumokėti už pamokas arba kursus. Samdant įmonę gausite geriausius specialistus ir nereikės pergyventi, kad jie nesistengia pasiūlyti daugiau ateityje nei siūlo šiuo metu. Vadovų mokymai gali padėti vyr. Buhalteriui išmokti vadovauti įprastiems buhalteriams. Svarbiausia juos motyvuoti.
Šie pagrindiniai pliusai dažniausiai įtikina verslininkus naudotis įmonių, o ne samdomų buhalterių paslaugomis. Tiesa, ir pačių įmonių pasirinkimas yra labai platus, tad norint atrasti pačius geriausius - teks skirti laiko lyginimui bei paieškoms.

Buhalterių darbas ne tik atlikti kasdienines įprastas užduotis, tačiau taip pat ieškoti būdų, kur galima sutaupyti ir kaip pagerinti įmonės finansinę padėtį. Buhalteriai turi labai puikiai išmanyti ne tik buhalterijos atlikimo subtilybes, tačiau taip pat ir žinoti Lietuvos mokestinius įstatymus. Daugelis verslininkų nežino, kas jie gali mokėti mažesnius mokesčius dėl vienų arba kitų priežasčių. Būtent buhalterių darbas ir yra apie tai informuoti.

Komentarai