Kaip pasirinkti juodą klasikinę suknelę ir neišleisti krūvos pinigų?

pigios suknelės
Maža ir juoda suknelė yra tinkamas pasirinkimas bet kokia proga. Bėda ta, kad parduotuvėse kabo šimtai kasdienai ir šventėms skirtų klasikinių juodų suknelių modelių. Todėl pasirinkti savąjį modelį nėra taip jau ir lengva. Rinkimės internete. 

Modelis


Klasikinės juodos ir mažos sukneles internete nėra jau tokios mažos. Visos jos siekia kelius. Jos gali būti su trijų ketvirčių rankovėmis, trumpomis rankovėmis arba visai be jų. Juodos progines sukneles internetu gali optiškai patobulinti ir kūno linijas. Tereikia pritaikyti tinkamą audinį ir modelį. Geriausia, jeigu juoda suknelė bus pasiūta iš šilko. Žinoma, tai nebus pigios suknelės internetu, tačiau kokybė leis jomis džiaugtis ilgai. 

Yra keturi figūros tipai: 


V vadinama atletiška figūra moters, kurios klubai siauresni nei pečiai. Šios kokteilines sukneles internetu turėtų būti su trikampio formos iškirpte. Svarbu nenešioti diržiuko, kuris gali išryškinti klubus. 

A figūros tipas priklauso moterims, kurių viršutinė kūno dalis yra siauresnė nei žemutinė kūno dalis. Šiam moterų tipui geriausia rinktis laivelio formos kaklo iškirptę. Juodos brangios ar pigios suknelės internetu turėtų būti su trijų ketvirčių arba trumpomis rankovėmis. Tokioms moterims netiks ilgos sukneles internetu, o trumpesnės turėtų būti vilkimos su dirželiu. 

X figūros tipas laikomas idealiu, tai smėlio laikrodžio figūra, kurios viršutinė ir apatinės dalys yra daugmaž vienodos apimties. Tokios moters pigios suknelės internetu arba brangios turėtų būti su trikampio, apvalia arba laivelio formos kaklo iškirpte. Net ir didelių dydžių suknelės turėtų būti sujuosiamos dirželiu. Šio tipo moterims tinkamos net sukneles ilgomis rankovemis. 

O figūros tipo moterų pečiai dažniausiai nuolaidūs, kojos lieknos ir grakščios. Juodos, klasikinės, pigios suknelės internetu turėtų būti su trikampio formos kaklo iškirpte, laisvu liemeniu. Suknelės ilgis turėtų būti žemiau kelių. 

H figūros moterų liemuo yra sunkiai įžiūrimas. Todėl būtent juodos suknelės tikslas – sukurti liekno liemens siluetą. Čia tiks trijų ketvirčių rankovėmis su trikampio formos kaklo iškirpte ir neakcentuotu liemeniu sukneles internetu moterims. Norinčioms sutaupyti – sukneliu ispardavimas – tikras išsigelbėjimas.



Komentarai