INIT internetas: kokį planą pasirinkti?

INIT televizija ir internetas
INIT - viena žinomiausių ir Lietuvoje populiariausių interneto bei televizijos planus teikianti įmonė, kuri orientuojasi į kokybę bei ieško būdų, kaip patenkinti klientų poreikius. Įmonė savo veiklą pradėjo 1990 metais, taigi jau sėkmingai 27 metus siūlo paslaugas, kurias mielai renkasi Lietuvos gyventojai. Daugelis mūsų ne tik negali įsivaizduoti kasdienybės be interneto, tačiau mums reikia greito ir kokybiško interneto, kuris patenkintų skubančio žmogaus poreikius. Būtent tokias paslaugas ir siūlo INIT.

INIT teikia itin platų įvairiausių interneto planų pasirinkimą. Taip orientuojamasi į skirtingus žmones ir jų skirtingus poreikius bei tikimasi, kad kiekvienas atras sau priimtiną planą.

INIT pigumas


Kaip ir visi kiti interneto tiekėjai, taip ir INIT siūlo pigesnius planus tiems, kurie nori sutaupyti. Tačiau reikia nepamiršti, kad pigumas dažniausiai remiasi į prastesnę kokybę. Kartais kur kas geriau sumokėti šiek tiek daugiau, tačiau galiausiai gauti kokybiškesnes paslaugas nei galėjote tikėtis.

Kaina yra labai svarbus kriterijus renkantis tiekėją arba planą, tačiau greta jos reikia palyginti ir kitus aspektus, pasverti pliusus ir minusus, kad pasirinkti būtų paprasčiau.

INIT televizija ir internetas


INIT teikia ne tik interneto, tačiau ir televizijos paslaugas. Jeigu svarstote, kad Jums reikalingos abi - vertinkite planus, kurie apima ir vieną, ir kitą paslaugą. Sakydamiesi interneto ir televizijos paslaugas sutaupysite, kadangi komplektas kainuos kur kas pigiau.

Norėdami pasirinkti geriausią universalų planą turėtumėte kreiptis į konsultantus, kurie teikia nemokamas konsultacijas ir padeda pasirinkti tinkamiausią planą.
Ieškodami televizijos plano įvertinkite šiuos kriterijus:
  1. Skirtingos paslaugos kainuoja skirtingas sumas, tad įvertinkite savo biudžeto galimybes.
  2. INIT siūlo pačiam susidaryti norimų kanalų planą ir mokėti tik už tuos, kurie Jums reikalingi.
  3. Įvertinkite, ar norite matyti tarptautinius kanalus, kaip BBC ar Animal Planet.

INIT akcijos


Norėdama patenkinti klientų poreikius INIT siūlo akcijas bei nuolaidas, kurios suteikia galimybę paslaugas užsisakyti kur kas pigiau. Dažnai nuolaidos siūlomos studentams arba pensininkams orientuojantis į tai, kad tiek vienų, tiek kitų pajamos gali būti mažesnės.

Svarbiausia sekti informaciją, kad paskui nepermokėtumėte kai galima to išvengti.

INIT nuolatos atsinaujina ir plečia savo planų pasirinkimą, kad kiekvienas klientas atrastų tokį, koks jam labiausiai tinkamas ir koks labiausiai patenkina lūkesčius bei poreikius. Jeigu Jums kyla klausimas, kokį planą pasirinkti - visada galite susisiekti su konsultantais, kurie bandys pasiūlyti alternatyvą. Tačiau dažniausiai jų siūlymai būna koncentruoti ties paslaugų įkišimu, tad geriausia pirmiausia kreiptis į myPlan.lt atstovus, kurie įvertins, ar ši įmonė apskritai siūlo tokius planus, kurie galėtų tenkinti Jūsų poreikius.

Leiskite sau mėgautis internetu, kuris padės keliauti koja kojon su žiniomis bei inovacijomis.

Komentarai