Ar yra tinkamas amžius krutų didinimui?


2012 m. JAV buvo atlikta daugiau nei 286 000 krūtų padidinimo. Amerikos plastinių chirurgų draugijos (ASPS) duomenimis, tai buvo populiariausia plastinės chirurgijos procedūra per pastaruosius septynerius metus. Šis chirurginis gydymas ne tik padidina krūtų apimtį ir pilnumą, bet ir daugeliu atvejų suteikia žmonėms daugiau pasitikėjimo savimi ir geresnio požiūrio į gyvenimą. Su šimtais kasdien atliekamų krūtų padidinimų kai kurios moterys gali susimąstyti, idealus amžius - pasididinti krūtis. Nors įvairaus amžiaus moterims nuo 18 iki 70 metų gali būti padidintos krūtys, ASPS teigia, kad vidutinis pacientų, kuriems atliekama tokio tipo operacija, amžius yra 34 metai. Renkantis geriausią amžių krūtų didinimui, yra įvairių veiksnių, kurie vaidina pagrindinį vaidmenį priimant asmenį.

IMPLANTAVIMO NUORODA

Sulaukusios 18 metų moterims leidžiama atlikti krūtų didinimo operaciją, tačiau tik naudojant druskingus implantus. Dėl FDA standartų moterims draudžiama krūtinę didinti silikoniniais implantais, kol jos nėra sulaukusios 22 metų.

FIZINĖ PLĖTRA

Plastikos chirurgas pabrėžia, kad kiekvieno žmogaus kūnas yra skirtingas, o dvi to paties amžiaus moterys gali būti skirtingose ​​krūtų vystymosi stadijose. Krūtų didinimo operacija gali būti atliekama tik po to, kai krūtys yra visiškai išsivysčiusios, o tai priverčia kai kuriuos potencialius pacientus pratęsti krūtų padidėjimą.

Emocinis brandumas

Visada geriausia, kad moterys kruopščiai apgalvotų priežastis, kodėl jos nori padidinti krūtinę. Visų pirma pacientai turėtų realiai tikėtis ir pripažinti, kad krūtų padidinimas duoda ilgalaikius rezultatus. Svarbiausia, kad pacientai visada turėtų rinktis krūtų didinimo operaciją savo naudai, o ne dėl kitų spaudimo.


NĖŠTUMAS

Nors krūtų implantai neturės įtakos moters gebėjimui pastoti ar maitinti krūtimi, nėštumo poveikis, pvz., Svorio padidėjimas ir patempta oda, gali turėti neigiamą poveikį krūtų padidinimo rezultatams. Dažnai gali prireikti dar vieno krūtų padidinimo, norint atkurti krūtis moteriai pagimdžius vaikus. Kad būtų išvengta būsimų operacijų, moterims protinga palaukti, kol pasibaigs vaikai, kol dar nepadidins krūtis.

Komentarai