Kiek kainuoja naujos statybos butai Vilniuje?






Tai tikrai daugeliui aktualus klausimas, kadangi anksčiau ar vėliau neišvengiamai tenka galvoti apie nuosavą būstą. Be to, į sostinę atvyksta daugybė žmonių, kurie nori čia įsikurti. Ir didžioji dalis jų domisi, kiek investicijų pareikalautų būtent nauji butai Vilniuje. Tačiau konkrečią sumą įvardinti būtų labai sudėtinga, kadangi kainos gali skirtis priklausomai nuo daugybės faktorių. Vienas iš pagrindinių yra būsto vieta. Ir kuo jis arčiau centro arba kitos vertinamos vietos, tuo ir kaina bus atitinkamai didesnė. Lygiai taip pat brangiau kainuos ir didesnis arba kažkuo išskirtiniu pasižymintis butas. Todėl variantas su nuosava terasa praktiškai visuomet bus brangesnis. Bet jų kainos tikrai nebus tokios didelės, lyginant su senesnės statybos butais.

Ne atsitiktinai jie yra tokie vertinami

Vertinant, kokie nekilnojamojo turto sandoriai buvo dažniausi sostinėje, gana akivaizdžiai išsiskirs nauji butai Vilniuje. Būtent jie yra populiariausi ir tikrai ne šiaip sau. Kadangi toks būstas turi nemažai privalumų. Vienas iš pagrindinių yra modernus išplanavimas, kuris pritaikytas šiuolaikinio žmogaus gyvenimo įpročiams. O kai kuriais atvejais naujos statybos butai Vilniuje parduodami netgi visai neįrengti. Todėl kiekvienas turi galimybę savarankiškai nuspręsti, kaip atrodys vidaus erdvės. Kas labai patogu, kadangi žmonių skonis skiriasi, todėl ir interjerą kiekvienas norės matyti vis kitokį. Be to, tokie namai turi ir gerą aplink išvystytą infrastruktūrą bei sutvarkytą aplinką. Kas ne mažiau svarbu pilnaverčiam gyvenimui.

Nauji butai Vilniuje – paprasčiau suteikiama banko paskola

Tikrai nedaugelis gali sau leisti įsigyti būstą be banko paskolos mokėdamas visą sumą iš karto. Todėl kartais būtent niuansai su bankais tampa pagrindine problema norint turėti savo namus. Tačiau šioje vietoje pastebima akivaizdi tendencija, jog viskas paprasčiau, jeigu perkami naujos statybos butai Vilniuje. Kadangi tokie statiniai turi didesnę vertę, taip jie yra patikimesnė investicija, kadangi statybos vyksta pagal visus reikalavimus. Ir tokie namai bei juose esantys butais bus tikrai patikimi bei ilgaamžiai. Priešingai, negu kai kurie jau ne vieną dešimtmetį skaičiuojantys būstai, kurių vertė nekyla.



Komentarai