Ieškantiems ramybės mieste – siūlomi nauji kotedžai Šnipiškėse




Vilnius kiekvienais metais siūlo vis naujus projektus naujakuriams. Pastaruoju metu Nekilnojamojo turto vystytojai kasmet sukuria vis naujesnių, vis modernesnių ir vis labiau akį traukiančių projektų. Atrandamos naujos vietos sostinėje, kurioje kiekvienas rajonas yra savitas. Pavyzdžiui, nauji kotedžai Šnipiškėse turėtų sudominti tuos, kurie ieško ramybės, tačiau nenori atsisakyti miesto privalumų.

Kuo gyvenimas Šnipiškėse kitoks?

Labai dažnai diskutuojant apie tai, kokiame mieste gyventi yra maloniau, Vilnius ar kiti didmiesčiai sulaukia kritikos dėl didelio gyventojų skaičiaus, triukšmo ir nesibaigiančio šurmulio. Tačiau kartu didmiestis gyventojams dovanoja daugybę privalumų. Tarp kurių yra puikiai išvystytas miesto susisiekimas, plati prekių ir paslaugų pasiūla, daugybė pramogų vietų. Todėl tiems, kurie vertina miesto privalumus, tačiau kartu norisi ir šiek tiek ramybės, puikiai tiks Šnipiškės.

Tai visai šalia centro įsikūręs mikrorajonas, kuris kaip tik šiuo metu vystosi, kuriasi ir bunda. Jame projektus vysto ir nekilnojamo turto bendrovės, todėl čia galima rasti puikių vietų gyventi. Nauji kotedžai Šnipiškėse siūlomi gamtos apsuptyje. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori turėti savo kiemo erdvę net ir gyvendami beveik miesto centre.

Kodėl verta gyventi kotedže?

Jeigu svarstote, ar reikėtų rinktis kotedžą, reikėtų pagalvoti apie tai, kokie yra tokio būsto privalumai. Kotedžai buvo sukurti kaip privatūs būstai miesto gyventojams. Dažniausiai gyvenant mieste, kur aplink daug kaimynų, nėra kada prižiūrėti didžiulio kiemo ar rūpintis daržais, todėl kotedžai siūlo privatų būstą su nedideliu kiemeliu šalia. Tai suteikia privatumo. Savo kieme galite auginti kelis vaismedžius, pramogauti ir gaminti maistą. Kartu visuomet žinosite, kad šalia yra kaimynas. Tad toks gyvenimo būdas yra geriausias pasirinkimas tiems, kurie nori turėti privačią erdvę, tačiau kartu nori mėgautis ir draugiška kaiminyste. Kai yra su kuo kartu išgerti rytinės kavos ar užsukti kaimyniškos vakarienės.

Kaip pradėti pirkimą?

Nauji kotedžai Šnipiškėse ar kituose Vilniaus miestuose yra labai populiarūs šiuo metu. Vilnius yra didelis ir vietų, kur parduodami tokio tipo būstai, yra nemažai. Jeigu ieškote būtent kotedžo, pradėkite nuo patikimo Nekilnojamojo turto vystytojo paieškos. Susipažinkite su Jums patikusiu projektu. Tai galima padaryti dažnai tokiuose projektuose organizuojamų atvirų durų dienomis. O jeigu viskas patiks, galėsite kreiptis tiesiogiai į pardavėją, rezervuoti Jums patikusį kotedžą ir pradėti pirkimą.





Komentarai