Dovanos idėja mylimajam - vyriški auksiniai žiedai









Daugeliui įprasta, kad ant vyro plaštakos gali būti tik vestuvinis žiedas. Tik labai labai retomis progomis būdavo, kad vyrai atsidaro savo papuošalų dėžutę ir iš jos išsitraukia vienokį ar kitokį išskirtinį žiedą. Pasipuošti visada smagu, bet tikrai nėra būtina laukti ypatingų akimirkų, jog pasimėgautumėte papuošalų teikiama nauda ir dovanojama gera nuotaika. Apie naudą buvo užsiminta ne veltui. Kadangi nemaža dalis vyriškų žiedų yra puošiama tam tikrais akmenimis ar mineralais, tai jie teikia tam tikrą energiją. Daugelis jų gali suteikti jėgų, pakylėti, nuraminti bei kitaip sužadinti vienokius ar kitokius jausmus bei potyrius. Jei dar niekada nesate to patyrę, tai ilgiau panešioję žiedą su pvz.: deimantu arba oniksu, tikrai pajusite jų teikiamą naudą.


Vyrams kuriami dažniausiai žiedai, kurie pagaminti iš aukso. Kuo jis ypatingas ir naudingas tikriausiai būsite girdėję, bet jeigu ne, tai priminsime, jog vyriški auksiniai žiedai pasižymi puikiomis atsparumo (nerūdija, nesioksiduoja) savybėmis. Auksas yra gana retas, dėl to jo vertė yra itin branginama. Puikiai žinote, kad auksas bei iš jo pagaminti dirbiniai visais laikais yra pripažįstami kaip viena geriausių investicijų.


Juvelyrikoje yra vertinamos ir tokios aukso savybės, kaip plastiškumas bei tankumas. Iš šio metalo pagaminti vyriški auksiniai žiedai būna visuomet unikalūs bei išskirtiniai. Bet būtent auksas leidžia išgauti įmantrias formas, tam tikrus raštus bei inkrustuojamus akmenis.


Kadangi vyriški auksiniai žiedai yra tokie įspūdingi, tai jie puikiai tinka dovanoti. Ypač tai gera dovanos idėja, jeigu norite mylimąjį nustebinti arba siekiate jam tik paties geriausio. Tam tikros progos metu tikrai mažų mažiausiai bet kuris vyras gali tikėtis gauti vyrišką auksinį žiedą, bet Jūs išdrįskite ir tegul tai būna ne tik Jūsų meilės įrodymas, bet taip pat ir nuoširdus palinkėjimas stiprybės ir tvirtumo, kaip tas juvelyrų rankomis sukurtas unikalus papuošalas, puošiantis vyro plaštaką.


Tuo tarpu jeigu nežinote, kokiu būdu tokią dovaną įteikti, tai bus puiki proga sugalvoti šį tą originalaus bei asmeniško. Galbūt tai gali būti itin sentimentalus judviejų vaizdo įrašas, kurį netikėtai pradės rodyti televizorius? O gal atokiau nuo šventės šurmulio, Jūsų lauks jaukus ir romantiškas kampelis, kur galėsite įteikti tik Jam skirtą ypatingą dovaną? Pasitelkite fantaziją.

Komentarai

Rašyti komentarą