Moteriškos piniginės: kaip pasirinkti teisingai?






Tik iš pirmo žvilgsnio moteriškos piniginės pasirinkimas atrodo labai lengvas ir jokių pastangų nereikalaujantis darbas. Vyrams galbūt šiek tiek paprasčiau. Jie paprastai renkasi klasikines, tamsios odos pinigines. Štai moteriškų piniginių pasiūla yra išties milžiniška. Dažniausiai parduodamos pailgos arba kvadratinės formos, iš tekstilės arba odos pagamintos piniginės. Tačiau tai tik patys populiariausi variantai. Taigi, kokie kriterijai svarbiausi renkantis piniginę?

Jeigu turite įprotį dažniau atsiskaityti bankine kortele, piniginėje retai kada turite monetų, tuomet vertėtų rinktis mažą, praktišką, odinę ir perlenkiamą piniginę su daug skyrelių kortelėms susidėti. Moterims, kurios kartais sako, jog jų piniginėjė telpa visas gyvenimas, reikėtų pasidairyti talpios piniginės. Tačiau dera nepamiršti ir rankinės dydžios. Vargu ar jausitės gerai jeigu mažoje rankinėje kone visą vietą užims piniginė. Taigi, kaip matote, moteriškos piniginės reikalauja tikrai gero apsvarstymo kokią įsigyti.

Antras labai svarbus kriterijus - medžiaga. Kaip jau minėjome, Moteriškos piniginės dažniausiai yra gaminamos iš natūralios arba dirbtinės odos. Technomada.lt darbuotojai teigia, jog jų parduotuvėje be vargo išsirinksite tokią piniginę, tiek pagal savo poreikius, tiek pagal finansines galimybes. Kalbant apie piniginių medžiagas, būtų nuodėmė nepabrėžti, jog damos, mėgstančios ekstravagantišką stilių, gali pasirinkti piniginę iš tekstilinių audinių ar net plastiko. Tačiau, žinokite tokia piniginė tikrai netiks prie dalykinio kostiumėlio ar prašmatnios vakarinės suknelės.

Jeigu kalbėsime apie piniginės dizainą, tenka paminėti jos formą ir spalvą. Pačios populiariausios spalvos - juoda ir žalia. tą, tikriausiai, galima paaiškinti tuo, jos klasikos mėgėjos visada pasirinks juodos spalvos piniginę. Štai tos pačios klasikos mėgėjams, norinčios kažkokios romantikos ir ekstravagancijos, labiau patiks žalios ar, sakykim, mėlynos spalvos moteriškos piniginės. O jau formų pasirinkimas tikrai begalinis. Stačiakampės, apvalios, rombo ar trikampio formos - jokia ne naujiena. Be vargo rasite ir mėgstamo gyvūno ar filmų personažo formos piniginę.

Galiausiai klausimas - ar saugu pirkti piniginę internetu? Žinoma, saugu. Reikia žinoti vieną taisyklę - perkant pinigines internetu visada įdėmiai perskaitykite prekės aprašymus. Juose visiškai išsamiai pateikiama išsami informaciją apie jūsų dėmesį patraukusį gaminį.


Komentarai